Mor fængslet for drab

En 30-årig kvinde fra Frederikshavn er indlagt på Rigshospitalet, efter hun lørdag aften tog livet af sine to drenge på fire og ti år

Da politiet nåede frem til adressen i Frederikshavn, fandt de to døde børn og deres mor, som havde forsøgt at begå selvmord. (Foto: René Schütze)
Da politiet nåede frem til adressen i Frederikshavn, fandt de to døde børn og deres mor, som havde forsøgt at begå selvmord. (Foto: René Schütze)

Et voldsomt drama udspillede sig lørdag aften kort efter klokken 18.00 i et hjem i Frederikshavn. En 30-årig kvinde, der boede alene med sine to sønner på fire og ti år, gik tilsyneladende amok og dræbte begge børn. Det oplyser Nordjyllands Politi til ekstrabladet.dk.

Moderen alarmerede selv Frederikshavn Politi klokken 18.16, hvorefter hun forsøgte at tage sit eget liv. Politiet ankom kort tid efter anmeldelsen til familiens lille hus, hvor de fandt de to dræbte drenge og den livløse mor.

Politiet er endnu meget sparsom med oplysninger, da flere nære pårørende endnu ikke er underrettet om den ufattelige tragedie.

Vagtchef ved Nordjyllands Politi Kristian Thomsen ønsker således ikke at oplyse, hvad der kan være motivet for kvindens frygtelige handlinger, eller hvordan hun dræbte børnene.

- Jeg kan endnu ikke sige ret meget, men vi har efterforskningsfolk i arbejde hele dagen og skulle gerne komme sagen lidt nærmere, siger han.

Kvinden er indlagt på Rigshospitalet, og hun var derfor ikke til stede under grundlovsforhøret, hvor hun blev fængslet ind til den 28. december.

1 af 2 Dette hyggelige lille hus dannede lørdag aften rammen om en frygtelig familietragedie i Frederikshavn. (Foto: René Schütze)
2 af 2 Da politiet nåede frem til adressen i Frederikshavn, fandt de to døde børn og deres mor, som havde forsøgt at begå selvmord. (Foto: René Schütze)