Politi: Hash og våben hos HA

Politiet fandt mandag aften våben og stoffer hos Hells Angels. Samtidig blev der affyret mindst tre skud mod rockerborg i København

Ved en ransagning mod Hells Angels klubhus på Lindgreens Allé på Amager fandt politiet i nat en pumpgun, noget ammunition og stoffer.

- Vi har fundet noget hash og noget andet stof, som skal undersøges nærmere, siger politiets centrale efterforskningsleder.

Politiet besluttede at ransage klubhuset, da man fandt nogle joints i en bil, som kunne sættes i forbindelse med rockernes tilholdssted.

Netop som politiet skulle til at rykke ind på adressen på Lindgreens Allé blev der affyret mindst tre skud ved klubhuset på Svanevej i Københavns Nordvestkvarter. Ingen personer blev ramt ved skyderiet, som politiet sætter i forbindelse med konflikten mellem Hells Angels og forskellige indvandrerbander.

Det er uvist, om klubhuset blev ramt. Det vil først blive klarlagt, når politiet i morgen ser nærmere på huset, efter at det er blevet lyst.

Umiddelbart efter skyderiet kørte en lille mørk bil mod Nørrebrogade, men ingen personer er anholdt i forbindelse med skuddene.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen