En HA-rocker skal dø

Bandeboss: Rockere skal udlevere tre AK81-drabsmænd fra Tingbjerg, før der bliver fred

Bande-opgøret bliver ekstra grimt og giftigt, hvis det også får racistiske undertoner, siger præsident for indvandrer-banden Den Internationale Klub, Danny Abdalla, 41. (Foto: Andreas Szlavik)
Bande-opgøret bliver ekstra grimt og giftigt, hvis det også får racistiske undertoner, siger præsident for indvandrer-banden Den Internationale Klub, Danny Abdalla, 41. (Foto: Andreas Szlavik)

– Bande-konflikten stopper ikke, før en HA-rocker er død.

Danny Abdalla, præsident for fremmed-rockerne i Den Internationale Klub (DIK), er ikke direkte involveret i opgøret mellem indvandrer-bander og Hells Angel – men DIK har indgået tætte alliancer med de andre indvandrere, oplyser den 41-årige gangsterboss.

– Derfor kender jeg dagsordenen. AK81-drabet i Tingbjerg skal hævnes eller ’byttes’, før der er mulighed for fred i gaderne.

’AK81-drabet i Tingbjerg’ henviser til nedskydningen af 19-årige Osman Nuri Dogan 14. august – en skudepisode, som indvandrer-banderne er sikre på, at HA-støttegruppen AK81 stod bag.

Betal tre-fire mio. kr.
Danny Abdalla, der afsoner otte år i Vridsløse for bl.a. vold og afpresning, siger til Ekstra Bladet, at de danske rockere i HA og AK81 også kan stoppe skyderierne i København og andre byer i landet ved at acceptere nogle skarpe fredsbetingelser.

– HA skal for det første udlevere de tre fra AK81, der stod bag nedskydningen i Tingbjerg, siger DIK-bossen og nævner tre navne på AK81-medlemmer.

– Dernæst skal HA som ansvarlig for AK81 betale tre-fire mio. kr. i erstatning til Osman Nuris familie.

– Og endelig skal HA droppe den dødsliste med seks navne på medlemmer af indvandrer-bander, som vi ved eksisterer.

Over grænsen
På spørgsmålet om, hvad der vil ske med de tre fra AK81, som skal ’udleveres’, svarer Danny Abdalla:

– Det skal afgøres af folkene fra Tingbjerg, Nørrebro og andre, der er direkte involveret i opgøret.

– Men HA skal vise, at det vilde skyderi i Tingbjerg med et tilfældigt dødsoffer gik langt over grænsen for, hvad der er acceptabelt i den slags interne konflikter.

Racistisk opgør
Ifølge Danny Abdalla har HA-rockernes rekruttering via nettet af nye unge medlemmer til AK81 betydet, at også modparten, f.eks. DIK, har oplevet en øget tilstrømning.

– Mange nye fra AK81 er jo racistisk indstillet og vil ud og banke ’perkere’. Derfor fejer ’perkerne’ nu interne stridigheder til side og mobiliserer i fællesskab til opgøret, mener Danny Abdalla, hvis egen klub angiveligt råder over flere hundrede ’unge løver’ i Aalborg, Randers, Esbjerg og sågar København.

Hells Angels ønsker ikke at udtale sig om detaljer i det påståede bandeopgør, fordi de danske rockere ifølge talsmand Kim ’Horn’ Jensen benægter, at man overhovedet er part i noget opgør.

AK81 står for ’Altid Klar HA’, idet 81 henviser til det ottende og det første bogstav i alfabetet.