Mand stukket i ryggen med kniv

En islænding på besøg i Aalborg blev i nat stukket med kniv i ryggen. Overfaldet skete helt umotiveret foran Hotel Fønix

Overfaldet skete tilsyneladende helt umotiveret. (Foto: Finn Frandsen)
Overfaldet skete tilsyneladende helt umotiveret. (Foto: Finn Frandsen)

En 27-årig mand fra Island blev tidligt i morges stukket ned på åben gade i Aalborg centrum. Offeret var sammen med en landsmand på besøg hos en herboende islænding i Aalborg.

Omkring klokken 3.30 blev de tre islændinge passet op af en bil, da de kom tre gående på Vesterbro slæbende på afspærringsmateriale, der normalt bliver brugt i forbindelse med vejarbejde.

- De to mænd hopper ud af bilen og overfalder de tre. Den ene får knytnæveslag, mens en anden får mindst et knivstik i ryggen, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Frank Liltorp, til ekstrabladet.dk.

Rocker-type
Overfaldet skete udenfor Hotel Fønix, og de to gerningsmænd flygtede fra stedet i en bordeauxrød personbil i retning mod Nørresundby.

Gerningsmændene beskrives som omkring 25 år gamle. Den ene er af anden etnisk oprindelse end dansk, mens den anden bliver beskrevet som en rocker-lignende type.

Der er umiddelbart ikke nogle vidner til det umotiverede knivoverfald, men politiet skal i gang med at se video fra overvågningskameraer i håb om at finde frem til de to gerningsmænd.

Den 27-årige mand fra Island meldes udenfor livsfare.

Skærm

Hent flere
Hent flere