Præst bag vanrøgt af hund

Nu skal den 11 år gamle hund, Paw, aflives efter at have stået lænket under åben himmel i al slags vejr i to år

Præsteparrets stakkels vanrøgtede Paw. Den står i lænken sommer og vinter uden ly og får aldrig en luftetur, selvom præsten jævnligt løber konditure. (Foto: Ole Frederiksen)
Præsteparrets stakkels vanrøgtede Paw. Den står i lænken sommer og vinter uden ly og får aldrig en luftetur, selvom præsten jævnligt løber konditure. (Foto: Ole Frederiksen)

I det nyeste nummer af kirkebladet for Sankt Nicolai sogn og Søndermarkskirken i Vejle åbenbarer den ny-ordinerede præst Else Juul for al folket, at hun går meget op i sjælesorg og er voksenven i ’Børns Voksenvenner’.

Men den 38-årige præsts omsorg for mennesker strækker sig åbenbart ikke til ’menneskets bedste ven’.

I hvert fald blev sjælesørgeren i går sammen med sin mand, Karsten Hansen Juul, af politiet i Horsens sigtet for overtrædelse af dyrevelfærdsloven.

I to år har ægteparret lade deres 11 år gamle hund, Paw, gå for lud og koldt vand. Paw har stået bundet i en højst tre meter lang lænke og har ikke kunnet krybe i læ for hverken regn eller blæst, stærk sol eller snevejr.

Alene i lænker mens parret holder ferie

Tirsdag efterlod parret hunden i lænken foran deres hjem og tog selv på en miniferie til Sjælland. Først sent i går eftermiddag vendte Karsten tilbage, mens præsten fortsatte sin ferie.Præsten snerrede og knaldede røret på - naboerne er i oprør over vanrøgten af hunden - læs hele historien i Ekstra Bladet fredag.

Du kan købe e-avisen her

1 af 2 Præst ved Søndermarkskirken, Sct. Nicolai sogn i Vejle, Else Juul, 38: - Jeg har ikke noget som helst at tale med Ekstra Bladet om.
2 af 2 Præsteparrets stakkels vanrøgtede Paw. Den står i lænken sommer og vinter uden ly og får aldrig en luftetur, selvom præsten jævnligt løber konditure. (Foto: Ole Frederiksen)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere