Bulgarere fik hård dom for voldtægt

Seks års fængsel til hver af de to bulgarere, der i december bortførte og voldtog den 21-årige Linda Skov og bankede hendes 20-årige kæreste Mikkel Kristiansen

Linda Skov og Mikkel Kristiansen fik hver en erstatning, men overfaldsmændene har ødelagt det tidligere kærestepars liv. (Foto: Henrik Schütt)
Linda Skov og Mikkel Kristiansen fik hver en erstatning, men overfaldsmændene har ødelagt det tidligere kærestepars liv. (Foto: Henrik Schütt)

De to bulgarere, 20-årige Mitko Stoyanof og den 24-årige Yosif Rozov Kiosev blev for lidt siden hver idømt seks års fængsel og udvisning af Danmark for bestanding for deres voldsomme overfald natten til den 1. december sidste år på den 21-årige Linda Skov og hendes 20-årige kæreste Mikkel Kristiansen.

Spurgte om ild
Parret var på vej hjem til Mikkels mor i Holstebro efter en julefrokost, da de to mænd fra Bulgarien stoppede dem og spurgte om ild, hvorefter de overfaldt og tæskede begge to. Det lykkedes Mikkel at kravle i ly for knytnæveslagene på en terasse og tilkalde 112, alt imens Linda var besvimet af slagene.

Voldtog hende på skift
De to mænd hev herefter Linda ind i en bil og kørte væk med hende. Under bortførelsen tæskede de to mænd løs på den unge pige og skiftedes desuden, ifølge anklageskriftet, til at voldtage hende. Efter mishandlingen smed de Linda ud af bilen på en øde landevej, hvor det lykkedes hende at vakle hen til et nærliggende hus og slå alarm.

Retten i Holstebro mente, at forbydelsen var så grov, at de to mænd foruden den lange fængselsstraf også skal betale en erstatning til Linda Skov på 111.890 kroner og 72.251 kroner til Mikkel Kristiansen.

De to mænd ankede på stedet straffen.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere