Efter dansk tip: Sexforbryder anholdt i USA

Det var et tip fra dansk politi, der ledte til anholdelsen på en formodet amerikansk pædofil

Politiet efterlyste manden ved at tage fotos fra de videoer, hvor manden er i gang med at misbruge pigen. (Politifoto)
Politiet efterlyste manden ved at tage fotos fra de videoer, hvor manden er i gang med at misbruge pigen. (Politifoto)

Amerikansk politi har anholdt en mand og sigtet ham for at have misbrugt en pige, der skønnes at være mellem syv og ni år.

Manden blev fanget en dag efter, at politiet efterlyste ham på nettet med fotos, oplyser CNN. Politiet var overbevist om, at manden stadig misbrugte pigen, og satte derfor massivt ind. Pigen er nu bragt i sikkerhed.

Tip fra Danmark
Det var dansk politi, der ledte de amerikanske myndigheder på sporet af manden, som er mistænkt for at have lagt flere videoer på nettet, hvor han misbruger pigen. Videoerne blev fundet af danske efterforskere i starten af maj, og de kontaktede de amerikanske myndigheder, der straks indledte en eftersøgning på manden.

Tre af de omtalte videoer er optaget den 14. april, mens den fjerde er dateret 27. april. Politiet ønsker ikke at udtale sig om, hvor i landet misbruget er foregået eller mandens navn.

Afsløret af Pretzels
At de danske efterforskere mente, at den formodede misbruger skulle findes i USA, skyldes, at de på en af sexvideoerne kunne se en pose med pretzels af mærket Rold Gold, som netop kun sælges i Amerika.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere