Fængslet for voldtægt mod buschauffør

17-årig dreng var passager i bus i Nordsjælland - han voldtog den kvindelige chauffør voldtaget flere gange og er nu fængslet for fire uger

En kvindelig buschauffør blev tidligt lørdag morgen voldtaget af en ung passager, siger poltiiet. (Arkivfoto: Sara Galbiati)
En kvindelig buschauffør blev tidligt lørdag morgen voldtaget af en ung passager, siger poltiiet. (Arkivfoto: Sara Galbiati)

En kvindelig buschauffør er indlagt på hospital, efter at hun tidligt i morges blev udsat for et usædvanlig råt overfald. En ung passager voldtog den 56-årige kvinde, ligesom han slog sit offer adskillige gange, oplyser politiet. Her til aften blev den unge passager varetægtsfængslet i fire uger.

Forbrydelsen skete ved Mannerup nær Skibby. Kvinden sad ved rattet i en telebus og samlede på et tidspunkt en 17-årig dreng op. Han var den eneste passager, oplyser vicepolitikommissær Gert Have i Nordsjællands Politi.

- Vores umiddelbare vurdering er, at han var påvirket af et eller andet, men vi ved ikke af hvad, siger Gert Have. En blodprøve vil afdække, hvad drengen havde indtaget.

Drengen skal mentalundersøges
Den 17-årige nøjedes ikke med at voldtage chaufføren en enkelt gang.

- Jeg kan bekræfte, at der er flere gerningssteder, siger Gert Have.

Kvinden blev udsat for så kraftig vold, at hun måtte køres til behandling på Rigshospitalet, og derfor gik der nogen tid, før betjente kunne begynde at afhøre hende i detaljer.

Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre, og derfor kan anklagemyndigheden ikke oplyse, om drengen erkendte sig skyldig. Kun, at den 17-årige er fængslet i surrogat, og at han nu skal mentalundersøges.