Han skød løs i Askerød

Politiet har nu besluttet at offentliggøre billedet af den 23-årige Ali Karim Mansur Mazraa, som formodes at stå bag skyderiet i Hundige tirsdag aften

Ali Karim Mansur Mazraa jages af politiet for skyderiet i Askerød tirsdag aften.(Foto: Politifoto)
Ali Karim Mansur Mazraa jages af politiet for skyderiet i Askerød tirsdag aften.(Foto: Politifoto)

Selvom Midt- og Vestsjællands Politi i går var sikre på, at den eftersøgte 23-årige - som formodes at stå bag skyderiet tirsdag nat i Askerød, Hundige - selv ville indfinde sig på stationen, har de nu måtte ty til nye metoder for at finde gerningsmanden.

Ifølge myndighederne er det Ali Karim Mansur Mazraa der tirsdag affyrede 11 skud mod en forbikørende bil i det hårdt belastede boligkvarter, der jævnligt er udsat for voldsomme episoder af samme karakter som forleden.

Gerningsmanden ramte både bilen og også en Arriva-bus - uden der dog kom nogen til. Lige siden har politiet haft Mansur Mazraa i kikkerten for at stå bag. Torsdag stormede politiet så en adresse på Amager, hvor man formodede at Mansur Mazraa opholdt sig, men uden held.

Midt- og Vestsjællands Politi mener, at skyderiet, som blot er et i rækken af flere, der har fundet sted inden for kort tid, er et opgør mellem rockergrupperne Cobra og Borhan-gruppen.

Oplysninger i sagen eller om Mansur Mazraas færden kan rettes til politiet på tlf. : 46 35 14 48.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere