Ballonpræsten fundet død

Den brasilianske præst, der forsvandt sporløst under en flyvetur med 1000 heliumballoner i april, er nu fundet død i havet

Det var hans liv, og det blev hans død. Adelir Antonio de Carlis var præst i Brasilien og gjorde alt, hvad han kunne for at skaffe penge til sin menighed og dens medlemmer.

Den 22. april lod han sig derfor drive til vejrs under 1000 heliumballoner på en rejse, der skulle skabe opmærksomhed omkring en indsamling.

Men noget gik galt under flyveturen, og præsten ringede fra luften til flere af sine venner for at fortælle, at han mente, han var ved at styrte ned med sit ballonarrangement. Siden har ingen hørt fra præsten.

I går - tre måneder efter Carlis' forsvinden - blev et lig dog fundet ud for den brasilianske by Macae. Liget blev bjærget og skal nu via en DNA-prøve bevise, at den fundne er Adelir Antonio Carlis.

- Vi er så godt som sikre. Tøjet og andre materialer fundet på liget gør os sikre på, at der er tale om præsten, siger Daniel Bandeira, der er talsmand for politiet i Macae, til nyhedsbureauet Reuters.

1 af 2 Adelir Antonio de Carli gav flere interview før hans farlige flyvetur, der endte med at koste ham livet. (Foto: AP)
2 af 2 Få dage efter Adelir Antonio de Carli var steget til vejrs under 1000 heliumballoner, blev en del af hans balloner fundet i vandet. Nu er liget af præsten også fundet. (Foto: AP)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen