Endnu en afhugget fod skyllet i land

Sjette fod på mindre end et år er skyllet i land i Canada. Nu står politiet med fem afhuggede højrefødder og en venstrefod

Havet har i løbet af et år skyllet seks menneskefødder i land i Canada. (Foto: AP)
Havet har i løbet af et år skyllet seks menneskefødder i land i Canada. (Foto: AP)

En makaber massemorder eller rester af stakler, der har lidt druknedøden? Canadisk politi fandt i går den sjette afhuggede menneskefod i løbet af et år og undrer sig over, om der er tale om en makaber drabssag, eller om det blot er naturen, der spiller politiet et puds.

Den sjette fod er det seneste fund i et bizart forløb, hvor 'enlige' fødder det seneste år er dukket op med jævne mellemrum.

Den seneste fod er, som fire af de tidligere fundne fødder - en højrefod. Den blev fundet ved Canadas Stillehavskyst i en sort Adidassko størrelse 44.

Da den femte fod blev fundet forleden, sagde Sharlene Brooks fra det canadiske politi, at sagen behandles som en kriminalsag.

- Det er en uhyggelig sag, og vi ved ikke, hvad vi har med at gøre. Nu skal vi undersøge, om foden passer til en person, der er meldt savnet, eller om den hører til én af de fire højrefødder vi har, siger Sharlene Brooks fra Vancouver politi til The Vancouver Sun.

Mens politiet arbejder med de forsvundne fødder, fortæller en ekspert, at det ikke er unormalt, at kropsdele fra druknede dukker op i havet. Det drejer sig typisk om fødder, ben, arme og hænder.

Alle fødderne tilhører mænd.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere