Tvang skolepige til huslejesex

Engelsk lottomillionær er beskyldt for at have krævet sex som betaling for huslejen af en 15-årig skolepige, der var stukket af hjemmefra

En lottomillionær tvang en 15-årige skolepige til at betale huslejen med sex. (Modelfoto: Colourbox)
En lottomillionær tvang en 15-årige skolepige til at betale huslejen med sex. (Modelfoto: Colourbox)

Millionerne ruller ind på kontoen, men fortiden har alligevel vundet ind på den nyudnævnte engelske lottomillionær Herbert Plant på 49 år, der i tirsdags kunne inkassere en gevinst på knap 24 millioner.

Fortiden vidner om voldtægt og misbrug af en 15-årig skolepige, der i stedet for at betale husleje i kontanter blev tvunget til at ligge betalingen af, skriver the Sun.

Stak af hjemmefra
Pigen var stukket af hjemmefra i 2001 og boede til at starte med til leje i en campingvogn. Herbert Plant boede i nærheden i sin egen autocamper, men efter han blev venner med pigen flyttede han hurtigt ind i hendes campingvogn. Her betalte han huslejen, men krævede til gengæld sex af pigen.

Misbruget stod på i tre måneder, hvorefter pigen stak af. Herbert Plant meldte pigen savnet. Til politiet fortalte han, at de dyrkede sex, men at han ikke vidste hun var mindreårig, men at han troede, hun var 16 år.

Truet til at holde mund
Politiet troede ikke på ham, men pigen var ifølge vidner blevet truet til at holde mund om overgrebene.

- Hun var skrækslagen, og derfor sagde hun ligesom Plant, at hun selv var gået med til at dyrke sex. Hun er 21 år i dag, men hun ser ikke den samme mand, som han har forsøgt at gøre sig ud for i medierne, efter han har vundt i lotto, siger en kilde fra politiet til the Sun.

Herbert Plant blev ikke dømt i sagen, men blev noteret på listen med personer, der har begået seksuelle overgreb i fem år. Det, mener han selv, har været straf nok.

- Jeg har udstået min straf. Jeg var i registeret, og jeg var tvunget til konstant at rapportere til politiet. Det var hårdt. Pigen så ældre ud end 15. Måske som en 16-17-årig. Hun er gift og har børn nu. Jeg ved godt, at det, jeg gjorde, var forkert, men det er fortid, og jeg vil gerne videre med mit liv, siger han.