Top-rocker smidt ud

Jønke fra Hells Angels er blevet kontaktet af Den Internationale Klub, der fortæller af Danny Abdalla - som tidligere har truet med rockerkrig - er blevet smidt ud

Ifølge medlemmer af Hells Angels er det slut med trusler og provokerende udtalelser fra Danny Abdalla, der tidligere på vegne af 'Den internationale Klub' har inviteret til krig med udtalelser om, at 'rockere er nogle tøsedrenge'.

Jønke fra HA er blevet kontaktet af DiK, der har cirka 200 medlemmer især indvandrere, som har fortalt at Abdalla er smidt ud og har fået forbud mod at udtale sig på klubbens vegne.

Slagsmålet mellem HA og den 42-årige libaneser, som ofte har pralet af sin militære uddannelse i Mellemøsten, startede i efteråret, hvor Jønke på Hells Angels hjemmeside beskrev ham som 'sjakal', stikker og pressens nyttige idiot.

Karaktermord
Jønke er fængslet efter han blev knivoverfaldet i december og skal mentalundersøges, hvilket han og klubben opfatter 'som et forsøg på karaktermord'.

Abdalla har flere gange svaret igen fra Nyborg Statsfængsel, hvor han afsoner en narkodom. Hidtil har han kaldt sig præsident og sagt 'det er ligegyldigt om jeg sidder inde. Jeg har kontrol over klubben'. Men nu skulle det, ifølge kilderne i HA, være slut og de siger, at der ikke er noget modsætningsforhold mellem Hells Angels og DiK.

Masseslagsmål
Søndag eftermiddag var der et nøje planlagt masseslagsmål mellem omkring 30 bevæbnede indvandrere og medlemmer af Bandidos i Aalborg. En af de byer, hvor indvandrer-rockerne fra DiK står stærkt. 12 blev anholdt, men mandag formiddag var de alle på fri fod.

Politiet overvejede at fremstille en 19-årig mand i et grundlovsforhør, fordi han var i besiddelse af en pistol.

- Men vores jurister har vurderet, at han nok ikke kunne blive varetægtsfængslet. Derfor blev han løsladt, siger vagtchefen ved Nordjyllands Politi.

Sammen med tre andre er den 19-årige dog sigtet for at være i besiddelse af våben. Desuden er 11 sigtet for at deltage i slagsmålet, der begyndte foran Maxim Bar og senere rykkede ud til et område under Limfjordsbroen.

Politiet vil ikke officielt komme med gisninger om motivet til masseslagsmålet.