Dværgmafia hærger Sverige

En dværgmafia terroriserer i øjeblikket de svenske busser. Dværgene gemmer sig i bagagerummet og ripper alle kufferter for værdier

De svenske langtidsbusser hærges i øjeblikket af en dværgmafia. Dværgene gemmer sig i bagagerummet og stjæler værdier fra bagagerummet.(Foto: Jan Grarup)
De svenske langtidsbusser hærges i øjeblikket af en dværgmafia. Dværgene gemmer sig i bagagerummet og stjæler værdier fra bagagerummet.(Foto: Jan Grarup)

Rejsende på de svenske busser bliver i disse dage advaret mod en sand dværgmafia, der stjæler passagernes værdier.

De små mennesker bliver nemlig stoppet ned i store rejsetasker og placeret med den resterende bagage i bagagerummet, og under turen kan dværgen så frit boltre sig og samle ind fra de andre kufferter af smykker, kameraer, tegnebøger, computere og andre værdifulde sager. Det er særligt busser på strækningen mellem Västerås og Stockholm, som er plaget af de kreative tyve, skriver expressen.se.

Blandt andet fortæller en passager, hvordan han har observeret to små mænd, som talte dårligt engelsk, laste en meget tung og stor rejsetaske ind i et overfyldt bagagerum, selvom der var et helt tomt bagagerum. Da mændene nåede deres destination, hoppede de af, tog tasken og forsvandt hurtigt ind i en bil, der ventede på dem på holdepladsen. Senere kunne passageren og de andre medrejsende konstatere, at der manglede flere værdifulde sager fra deres kufferter.

- Det kan meget vel være, at små personer placeres i en taske, og så leder de gennem de andre tasker. Vi har den seneste tid fået flere anmeldelser om tyverier på forskellige busstrækninger, udtaler Pia Kråvall fra Swebus.

Selskabet arbejder i øjeblikket, sammen med svensk politi, på højtryk for at standse den aggressive dværgmafias fremmarch.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen