Bankede og røvede politimand

En gal mand i en ulovlig BMW kørte sent i går ind i en politimands privatbil. Herefter hev han betjenten ud af bilen, slog ham i jorden og stjal hans politiskilt

Ti patruljer fra politiet i Stockholm jagtede natten igennem den bilist, der søndag aften slog og røvede en betjent og hans kæreste. (Arkivfoto)
Ti patruljer fra politiet i Stockholm jagtede natten igennem den bilist, der søndag aften slog og røvede en betjent og hans kæreste. (Arkivfoto)

En midaldrende politibetjent fra Stockholm fik svar på tiltale, da han sent søndag aften forsøgte at lære en mand i en ulovlig BMW, at man ikke må køre i bil på fortovet.

Betjenten, der var i civil og sammen med sin kæreste, rullede vinduet ned, viste sit politiskilt og gav bilisten en reprimande. Men resultatet var ikke helt efter hensigten; manden i BMW'en satte nemlig kurs direkte mod betjentens bil og trykkede på speederen.

BMW'en ramte bilen i siden, hvorefter manden sprang ud og hev betjenten ud af sit køretøj. Han gav ham én på siden af hovedet, så han faldt om. Herefter stjal han betjentens politiskilt og både han og kærestens mobiltelefoner.

- Du får mig aldrig, råbte han, før han satte sig tilbage i BMW'en og kørte væk med høj fart.

Det lykkedes kort efter overfaldet den stærkt chokerede kvinde at ringe efter politiet, der straks satte hele ti patruljer ind i jagten efter den voldelige mand i den ulovlige bil. Hele natten ledte politiet efter bilen og manden, men uden resultat.

Bilisten er nu efterlyst for grov vold mod tjenestemand. Betjenten blev kørt på hospitalet, men blev senere udskrevet.