Synsk kvinde på tv: Her ligger Lundins ofre

Clairvoyante Maya Fridan udpeger losseplads som kirkegård for Marianne Pedersen og hendes sønner

Clairvoyante Maya Fridan udpeger, på hvilken losseplads ved Fakse og i hvilke affaldsbjerge de jordiske rester af Marianne, Brian og Dennis befinder sig. (Foto: Kim Nørgaard)
Clairvoyante Maya Fridan udpeger, på hvilken losseplads ved Fakse og i hvilke affaldsbjerge de jordiske rester af Marianne, Brian og Dennis befinder sig. (Foto: Kim Nørgaard)
I dette bjerg af affald på Fasan Losseplads nær Fakse mener den clairvoyante Maya Fridan, at Peter Lundins ofre, Marianne Pedersen og hendes to sønner Brian og Dennis, ligger gemt.

Skåret i mindre stykker, pakket i poser og spredt på lossepladsen.

Siden Peter Lundin med koldt blod slog Marianne, Brian og Dennis ihjel, er to spørgsmål forblevet ubesvarede: Hvor er ligene, og hvorfor vil Lundin ikke fortælle, hvor de er?

Affaldsbjerge er blevet gennemsøgt, og en sø er blevet tømt, men hidtil uden resultat. Med Peter Lundin bag tremmer anser politiet sagen som opklaret og lukket, men de efterladte får ikke fred i deres sind, før de jordiske rester af deres kære er fundet.

I programmet 'Fornemmelse for mord' på TvDanmark2 på onsdag forsøger de to clairvoyante, Maya Fridan og Steen Kofoed, at finde frem til, hvor Lundin har skjult Marianne, Brian og Dennis. Ved hjælp af ofrenes sko, legetøj og billeder forsøger de at sætte sig ind i, hvad der skete på mordaftenen og de følgende dage efter drabene.

SLAG OVER NAKKEN
Maya Fridan og Steen Kofoed har besøgt huset, hvor mordene blev begået.

De er enige om, at drengene forsøgte at gemme sig for Lundin, at de alle tre fik slag over nakken, at ligene pakket i mindre poser blev transporteret væk fra huset i bil, og at husets badekar har spillet en central rolle.

Steen mener, ligene befinder sig i en radius af 30 km. fra hjemmet i Hvidovre

- dog ikke på Amager - og han mener, man skal søge mod Køge.

Maya er mere præcis og udpeger, hvilken losseplads ved Fakse og hvilke affaldsbjerge, de jordiske rester befinder sig i. Hun mener, at poserne med kropsdelene er blevet spredt på området og gemt i det affald, som var der i forvejen.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen