Avis: Machete-morder identificeret

Kilder bekræfter til engelsk avis, at de to mænd der overfaldt en britisk soldat, er britiske statsborgere med nigeriansk baggrund

Britiske myndigheder oplyser at denne mand er identisk med M A. (Foto: The Sun)
Britiske myndigheder oplyser at denne mand er identisk med M A. (Foto: The Sun)

Billederne er gået verden rundt af den ene af de mænd, som i går myrdede en britisk soldat ved, først at køre ham ned, og derefter overfalde ham med knive, en machete og en økse.

Læs mere:

Se også: Øjenvidne: Kødøkse-mordere ville fanges

Engelske aviser oplyser nu, at manden skulle være M A - en britisk statsborger med nigeriansk baggrund. Sammen med en anden mand med samme baggrund, er han indlagt på et hospital i Storbritanien, efter politiet skød på dem i forbindelse med deres anholdelse. Det skriver Daily Mail og The Sun.

Læs også:

Se også: Mand dræbt med machete - gerningsmænd skudt

Alene om det
De to formodede mordere skulle have konverteret til en radikal form for islam. Dog mener myndighederne ikke, at de har direkte kontakt til militante grupper i Nigeria, skriver Daily Mail endvidere.

Politiet har i dag ransaget et hus i en landsby i Lincolnshire, hvor M A skulle have boet. Naboer har fortalt, at det er den samme familie, der har boet i årevis.

Sværger på Allah
I en video optaget lige efter det bestialske drab på den britiske soldat, står den formodede Michael Adebolajo med blod på hænderne og råber blandt andet:

- Vi sværger på Allah, at vi ikke vil stoppe med at slås, før I lader os være i fred. Vi kæmper mod dem, som kæmper mod os. Øje for øje´, tand for tand.