Rapper så machete-mordet: 'Hun skød ham som Robocop'

Rapperen Boya Dee var vidne til det bestialske terror-drab i Woolwich. Det kom der en række vilde beskeder ud af på Twitter.

Kort efter dette billede blev taget, blev manden skudt. (Foto: AP)
Kort efter dette billede blev taget, blev manden skudt. (Foto: AP)

Der var mange vidner til det bestialske drab i London-forstaden Woolwich onsdag, hvor en britisk soldat blev myrdet på åben gade af to gerningsmænd.

Læs også:

Se også: Mand dræbt med machete - gerningsmænd skudt

Dramatisk Twitter-tråd
Et af vidnerne var den engelske rapper Boya Dee, der delte begivenhederne i de dramatiske minutter, de skete, på Twitter. Det er nærmest som at være der selv:

- Åhh Gud!!!! Jeg har lige set en mand få hugget hovedet af lige foran mig!

- Hvorfor!!! F***. Det er lige ved siden af en skole.

- Jesus!!!! Den måde politiet nedlagde dem på... Det var en kvindelig strømer, der kom ud af bilen og bare begyndte at skyde!!

Læs mere:

Se også: Svor troskab til Allah efter drab

- Mand. Jeg har set meget lort i mit liv, men dette på helt klart være på en top tre. Jeg troede ikke mine egne øjne. Det var som en film. Shit

- De to sorte 'brødre' kører den hvide fyr over, hopper ud af bilen og begynder at hugge mandens hoved af med en machete!!

- Folk spurgte 'hvorfor', 'hvorfor'. De sagde: 'Vi har fået nok'. De (gerningsmændene red.) så ud som om, de var på noget. Så begyndte de at svinge med en revolver.

- Så kom strømerne. Woolwichs (ubevæbnede) betjente skulle ikke nyde noget. De måtte vente på bevæbnede specialbetjente, helikoptere og alting...

- Der var der, man fik bekræftet, at de var på noget. For de prøvede faktisk at gøre modstand med kun to macheter og en gammel rusten revolver...

- Den ene gut, vender sig mod den kvindelige betjent med en machete, men hun fandt sig ikke i noget. Hun skød ham, som var hun Robocop. Har aldrig set noget lignende.

- Så prøver den anden 'bror' at affyre den gamle revolver, men pistolen slår tilbage og skyder fingeren rent af.. Strømerne ventede ikke med at skyde ham.