Morddømt eks-rocker trampet i hovedet

Det var et tidligere Hells Angels medlem, der søndag morgen blev maltrakteret på Bazooka Club. Politiet afviser rockeropgør

Den 40-årige mand, der natten mellem lørdag og søndag blev trampet og sparket i hovedet på Bazooka Club på Amager, er det tidligere Hells Angels-medlem, Nick 'Lærling' Jacobsen.

Men det var ikke en hvilken som helst eks-rocker, de to gerningsmænd valgte at maltraktere. I 1988 blev Nick Jacobsen idømt livsvarigt fængsel for drabet på Bullshit-rockeren Jan Sonberg. I 2000 havde han afsonet sin dom og blev løsladt fra Vridsløselille Statsfængsel.

Lidt over kl. fem søndag morgen ankom Nick Jacobsen til Bazooka Club, der tidligere denne aften havde lagt lokaler til en stor fødselsdagsfest. En lille halv time senere så en kvindelig ansat på stedet to bodybuilderlignende typer mishandle Nick Jacobsen ude på toilettet. Han, der tidligere hed Morten Jacobsen, ligger stadig bevidstløs i respirator på Rigshospitalets Traumecenter.

Selv om overfaldet kommer lige i kølvandet på bombeattentatet, der gik ud over eks-rockeren Mickey Borgfjord Larsen i sidste uge, afviser drabschef ved Københavns Politi Ove Dahl, at der er tale om et nyt rockeropgør.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen