Kvalte kvinde i sex-orgie

33-årig tilstår uagtsomt manddrab under sadomasochistisk seance med mor til tre

- Det var en ulykke, har Frank Christensen forklaret. (Modelfoto: Preben Kirkholt)
- Det var en ulykke, har Frank Christensen forklaret. (Modelfoto: Preben Kirkholt)
Svinebundet på hænder, ben og fødder med snærende håndjern, læderremme og bred tape kæmpede 37-årige Laila Clemensen i juni forgæves for sit liv, da hun i fuldskab havde indladt sig på en bizar sex-leg med en tilfældig mand.

I går tilstod den 33-årige Frank Christensen i Vestre Landsret i Viborg, at han ved kvælning forvoldte kvindens død med et halsgreb, mens han gennemførte samleje. Men det var en ulykke under frivillig sex-leg, hævder han.

Anklagemyndigheden kræver ham imidlertid dømt for drab, fordi Frank Christensen må have vidst, at det var overvejende sandsynligt, at den 37-årige mor til tre ville dø af den brutale behandling, der fandt sted i mandens hus i Oddense ved Skive natten til 17. juni sidste år.

KLUD I MUNDEN
Efter at have lænket og bundet sin partner proppede Frank Christensen en tør vaskeklud i munden på den berusede kvinde. Derpå viklede han fire-fem gange bred, gennemsigtig tape om hendes underansigt og nakke, så hun ikke kunne spytte kluden ud.

Kun i stand til at trække vejret gennem næsen og med kroppen fikseret var hun dermed fuldstændigt overladt til Frank Christensens vilje. Alt sammen frivilligt, fastholder den 33-årige mand, der i går nægtede at udtale sig. I stedet blev forløbet af den ulykkelige nat beskrevet ved hjælp af tidligere afhøringer af ham.

I voldsom, seksuel ophidselse nød Frank Christensen synet af den hjælpeløse kvinde, før han løsnede en rem om hendes lår og gennemførte samleje ansigt til ansigt, har han forklaret. Stadig var hun da kneblet og lænket med hænderne bag ryggen og anklerne snøret sammen med en læderrem.

Den 33-årige, der i går blev mere og mere bleg, efterhånden som hans belastende forklaringer blev læst op af anklager Peter Adamsen, har videre forklaret, at han talte til kvinden efter det første samleje.

VILLE INTET ONDT
I sagens natur kunne hun ikke svare ham, da hun stadig var kneblet. Han kunne heller ikke se, om hun gav livstegn fra sig, fordi loftsværelset var dårligt oplyst.

Alligevel påbegyndte han endnu et samleje. Denne gang med kvinden liggende på maven. Han greb hende da om halsen og klemte ifølge sin forklaring 'ikke hårdt'. Han har ingen forklaring på, hvorfor han tog kvælertag på kvinden, men han har under afhøringerne understreget, at det ikke var hans mening at gøre hende ondt.

Under det andet samleje stødte kvindens lænkede hænder mod Frank Christensens mave, og han mærkede da, at de var kolde. Han gennemførte dog samlejet, idet han var blevet 'mere og mere ophidset - det var, som om en klap var gået ned', lyder det i de underskrevne afhøringsrapporter, som hverken Frank Christensen eller hans forsvarer Knud Schmith i går gjorde indsigelser imod.

Han har desuden forklaret, at han ikke ved, om Laila Clemensen bevægede sig under det andet samleje. Først da han anden gang havde fået udløsning, gik den grufulde sandhed op for ham. Laila Clemensen lå livløs foran ham. Panisk begyndte han at skære tapen op og fjerne bælter og håndjern.

Han kunne ikke mærke hendes puls og forsøgte desperat at genoplive hende med kunstigt åndedræt og hjertemassage. Da det ikke lykkedes, hentede han en balje varmt vand og begyndte at vaske liget - angiveligt ikke for at gøre det rent, men for at gnide nyt liv i den livløse krop.

RINGEDE TIL SIN SØSTER
Klokken 4.30 - formentlig et par timer efter dødens indtræden - ringede han til sin søster og forklarede, at 'noget frygteligt er sket'. Søsteren kom til huset og alarmerede politiet.

Ifølge søsterens forklaring i retten i går anede Frank Christensen ikke, hvad den døde kvinde i hans loftsværelse hed.

Der falder dom i sagen i morgen.