Stangberuset mand knivstukket efter angreb på dørmand

Rumæner forsøgte at ramme dørmand med bil. I stedet kørte han ind i et træ og blev stukket med kniv

En gæst på diskotek Tordenskold blev så rasende, at han - i en ordentlig brandert, forsøgte at køre dørmanden ned. (Foto: Diskotek Tordenskjold)
En gæst på diskotek Tordenskold blev så rasende, at han - i en ordentlig brandert, forsøgte at køre dørmanden ned. (Foto: Diskotek Tordenskjold)

En svært beruset rumænsk mand fra Odense endte med selv at blive den forurettede, efter at han natten til lørdag angreb en dørmand i Kolding.

Rumæneren forsøgte i sin brandert - politiet målte sidenhen en promille på 3,0 - at komme ind på restaurationen Tordenskjold på Axeltorv, men blev afvist.

- Han kunne ikke finde ud af at opføre sig ordentligt, og så blev han bedt om at gå, fortæller vagtchef Søren Løvendahl fra Sydøstjyllands Politi.

Afvisningen gjorde rumæneren så vred, at han i sin beruselse satte sig for at hævne sig på den dørmand, som nægtede ham adgang.

- Kort efter kommer han kørende i sin bil forbi stedet i høj fart, så dørmanden må springe for livet. Han rammer nogle stolper og fortsætter ind i et træ i Bredgade, fortæller Søren Løvendahl.

Efter rumænerens kollision med træet blandede endnu en person sig i opgøret. Personen løb straks hen til den forulykkede bil.

- Man skulle tro, at han kom for at hjælpe manden i bilen, men i stedet stikker han ham med en kniv, så han får to overfladiske skader, fortæller Søren Løvendahl til Ritzau.

Knivstikkeren stak efterfølgende af, og ham er politiet fortsat på jagt efter. Den rumænske mand er derimod anholdt.

- Vi overvejer, om han skal fremstilles i grundlovsforhør. Muligvis bliver han sigtet efter straffelovens paragraf 252 om at udsætte andres liv for fare, fortæller Søren Løvendahl.

Rumæneren bliver desuden sigtet for overtrædelse af færdselsloven, herunder for spritkørsel.