Det fik hundelufteren stjålet

Den 59-årige mand, der blev slået ned i Vollsmose, fik stjålet en pengepung, en hundesnor og en drikkedunk. Han ligger i koma på Odense Universitetshospital

(Foto: Ernst van Norde)
(Foto: Ernst van Norde)

De tre drenge på henholdsvis 15 og 16 år, der er sigtet for at have overfaldet en 59-årig hundelufter i bydelen Vollsmose i Odense, sidder lige nu i grundlovsforhør i retten i Svendborg. Det oplyser vagthavende hos Fyns Politi til Ekstra Bladet.

Læs mere:

Se også: Tre anholdt efter Vollsmose-overfald

Den 59-årige mand blev torsdag eftermiddag fundet bevidstløs ved et stisystem ved Bøgeparken i Vollsmose efter et meget groft overfald.

- Vi har ikke haft mulighed for at afhøre ham, da han stadig ligger koma, fortæller vagtchefen.

Havde småting på sig
Ifølge TV2 News, der er til stede i retten, var det småting, som manden havde på sig. Det er derfor endnu mere meningsløst, at manden stadig svæver mellem liv og død.

- Det er ikke de store summer. Det er mandens pengepung, en hundesnor og en drikkedunk, fortæller reporter Kristian Ring Hansen- Holt. Han fortæller desuden, at de tre er tidligere kendt af politiet.

Blandt andet er den ene - en 16-årig, der bor i Vollsmose, netop kommet ud efter et fire måneder langt ophold på en lukket ungdomsinstitution i Jylland.

Dommerne begærede dørene lukket.

Anholdelserne af de tre drenge skete fredag i tidsrummet mellem klokken 11.30 og 17.40. To af dem kommer fra Vollsmose, mens den tredje bor et andet sted i Odense