Endnu en dansk elev stukket ned i Prag

En dansk gymnasielev er stukket ned i Prag. Der skulle være tale om et opgør mellem danske elever, der lige nu er på ferie i storbyen

Ved du noget om knivstikkeriet? Har du billeder? Tip os på en mail eller SMS/MMS til 1224 (alm. takst)

Kun to dage efter, at en dansk gymnasieelev blev stukket i ryggen med en kniv foran et diskotek i Prag, er endnu en dansk elev tilsyneladende blevet stukket ned i den tjekkiske hovedstad.

TV2 News fortæller, at eleven skulle være blevet stukket flere steder på kroppen.

Læs også:

Se også: Dansk elev stukket i ryggen med kniv i Prag

Knivstikkeriet skulle være sket omkring klokken 4 i nat på Hotel Panorama, hvor elever fra flere gymnasier er indkvarteret.

- Der kommer først en pige løbende ned i receptionen og råber efter hjælp. Efterfølgende kommer der en dreng ud af en elevator, og han er stukket flere gange. I ryggen, i maven. Der er blod i elevatoren, der er blod på gulvet i lobbyen, siger 18-årige Marcus Thomsen, der er elev på Næstved Handelsskole, til nyhederne.tv2.dk.

Et stort politiopbud undersøgte efterfølgende hotellet, og flere elever, der kom hjem fra byen, måtte vente flere timer i lobbyen, før de kunne komme ind på deres værelser.

- I det vi kommer hjem fra byen og på etagen, hvor vores værelser ligger, bliver vi mødt af kampklædt politi, der stadig leder efter gerningsmanden. Der er vild panik, og de peger deres pistoler mod os. Folk var meget chorkerede, siger Jan Hansen, der er elev på Zealand Buisness College i Næstved, til ekstrabladet.dk.

Ifølge ekstrabladet.dks oplysninger skulle der være tale om et opgør mellem nogle af de danske elever.

Udenrigsministeriet bekræfter over for ekstrabladet.dk, at de er i gang med at undersøge en episode i Prag, hvor en dansker er involveret, og at den danske ambassade i Prag er orienteret.

- Vi kan formentlig først sige noget om sagen om nogle timer. Lige nu bruger vi vores ressourcer på at finde ud af, hvad der er op og ned i sagen, siger en ansat ved den danske ambassade i Prag til ekstrabladet.dk.

Læs også:

Se også: Mor: En enkelt chauffør til en lang busrejse

Flere tusinde gymnasieelever, rejsende med Rejsemægleren, opholder sig i denne uge i den tjekkiske hovedstad. Og rygtet om overfaldet har i løbet af natten og morgenen spredt sig blandt eleverne på de øvrige hoteller, fortæller en far til en pige på Kalundborg Gymnasium ekstrabladet.dk.

Ved du noget om knivstikkeriet? Har du billeder? Tip os på en mail eller SMS/MMS til 1224 (alm. takst)

Opdateres ...

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere