Se videoen af den formodede drabsmand fra Fyn

Dobbeltdrab i Odense: Her kan du se overvågningsvideoen af den mand, som politiet formoder kan være drabs-galning

Trods adskillige Odense-borgere selv har henvendt sig til politiet efter dobbeltdrabet i Tusindårsskoven den 13. april om aftenen, mangler politiet fortsat at tale med én mand: Manden der roligt går på stien langs Friluftsbadet på overvågningsvideoen her.

Manden formodes nu muligvis at være selveste drabsmanden, der den 13. april slog et ægtepar fra Odense ihjel. Han knyttes til dobbeltdrabet - ikke kun fordi han befandt sig i Tusindårsskoven meget tæt på gerningstidsspunktet - men også fordi han er blevet spottet i umiddelbar nærhed til både Friluftsbadet og Judoklubben Kokodan, hvor den dræbtes Bjarne Johansens pung blev fundet smidt på taget.

Kom fra gerningsstedet
- Ingen har set ham smide pungen på taget, men dét at han befinder sig i området på drabsnatten er meget interessant. Han kommer fra retningen af selve gerningsstedet, går blot tyve minutter efter drabstidspunktet forbi Friluftsbadet og er en time efter drabet set ved judoklubben, hvor pungen bliver fundet. Der er altså ikke mange mennesker, som befinder sig i skoven ved skumringstid, forklarer drabschef Jack Liedecke til ekstrabladet.dk.

Manden beskrives som dansk og lys i huden. Han er ca. 30 år, 175 cm. høj og spinkel af bygning. På billederne bærer han briller med sølvfarvet stel og en beige kasket og grøn jakke. På kortet til højre, kan du se hans rute i Tusindårsskoven.

Motiv: En galnings værk
Politiet har siden efterlysningen af manden i aftes fået omkring 18 henvendelser - blandt andet på navngivne personer - som nu skal undersøges nærmere.

- Det bedste motiv til drabet er fortsat, at de har mødt en galning og været på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Det kan også være det faktum, at Bjarne fik taget et billede af manden, og det har fået det til at slå klik, siger Jack Liedecke.

1 af 2 
2 af 2