Nicole opereret efter hun fik flaske i øjet

Nicole Zanlith, 15, skal igennem flere operationer efter flaskevold i Spanien

Nicole Zanlith er bosiddende i Marbella, men stammer fra Slagelse. (Privatfoto)
Nicole Zanlith er bosiddende i Marbella, men stammer fra Slagelse. (Privatfoto)

Den 15-årige Slagelse-pige Nicole Zanlith er i bedring, efter at hun i dag blev opereret i øjet på et privathospital i Barcelona.

Nicole Zanlith risikerer at miste synet på sit højre øje efter et groft overfald i Marbella, men hendes far er optimistisk efter operationen.

- Det viste sig, at hun havde en masse betændelse i øjet, men nu er hendes øje blevet renset, og hun siger, at hun ikke længere har smerter, fortæller en glad Michael Zanlith til Ekstra Bladet.

Familiens mareridt begyndte, da Nicole Zanlith for en uge siden blev udsat for et groft overfald uden for kendis-diskoteket Olivia Valere i Marbella i det sydlige Spanien.

Da lægerne på det lokale hospital, Hospital Costa del Sol, fortalte, at de ikke kunne redde synet på teenagerens øje, begyndte familien at lede efter alternativer.

Se også: Specialister skal redde dansk piges syn

Privatklinikken IMO i Barcelona hører ifølge Michael Zanlith til blandt de bedste øjenklinikker i Europa, men prisen er også derefter.

Hver operation kommer til at koste familien omkring 10.000 euro, og teenageren skal igennem flere operationer, før lægerne ved, om øjet er reddet.

- Forsikringen vil ikke dække operationen, så vi må selv betale, men det betyder jo ingenting, når det er min datters øje, der står på spil, siger Michael Zanlith.

Faderen har de seneste dage været aktiv i de spanske medier for at få anholdt de formodede gerningsmænd til overfaldet.

Se også: Dansk pige kan miste synet efter flaskeoverfald

Ifølge øjenvidner var Nicole Zanlith i skænderi med en gruppe på seks mænd, da en af mændene uden varsel knuste en vodkaflaske i hendes øje.

Politiet i Marbella oplyser, at alle formodede gerningsmænd er identificeret ved hjælp af billeder fra overvågningskameraer.

- Nu arbejder vi på at lokalisere og pågribe samtlige mistænkte, oplyser en talsmand for politiet i Spanien til Ekstra Bladet.

1 af 2 Nicole Zanlith. (Privatfoto)
2 af 2 Nicole Zanlith er bosiddende i Marbella, men stammer fra Slagelse. (Privatfoto)