Mor sigtes for drab

21-årig mor fremstilles lige nu i grundlovsforhør ved Retten i Hjørring og sigtes for drab på sin otte dage gamle søn

Det var angiveligt i lejligheden bag denne politi-plomberede dør, at en 21-årig kvinde i fredags kvalte sin kun otte dage gamle søn med en pude. (Foto: Claus Bonnerup)
Det var angiveligt i lejligheden bag denne politi-plomberede dør, at en 21-årig kvinde i fredags kvalte sin kun otte dage gamle søn med en pude. (Foto: Claus Bonnerup)

Næste skridt i den ufattelige familietragedie, som Ekstra Bladet afslørede lørdag, tages lige nu ved Retten i Hjørring.

Det sker, når en 21-årig mor fremstilles i grundlovsforhør med en sigtelse for drab på sit eget spædbarn - en kun otte dage gammel søn.

- Jeg kan ikke sige andet, end at den 21-årige kvinde sigtes for drab på sin lille søn, lyder det kortfattet fra Verner Holm, leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet ved Nordjyllands Politi.

'Nej, nej'!
Ifølge en kilde tæt på moren kvalte den 21-årige kvinde sin lille søn med en pude i mandags i familiens lejlighed i Frederikshavn. Hun forsøgte herefter at begå selvmord ved at fylde sig med piller, men hendes forlovede - og spædbarnets far - nåede hjem i tide til at redde hende. Barnet blev til gengæld erklæret død ved ankomsten til Aalborg Sygehus.

For en overbo, Robert Rasmussen, kom familiedramaet - for - tæt på, idet han kom hjem fra arbejde på samme tid, som den desperate far returnerede til sit forfærdelige skue i den lille families lejlighed.

Se også: Politiet: Mor dræber sit spædbarn

- Jeg hørte faren skrige 'nej, nej'! Kort efter vrimlede det med læger, ambulance- og politifolk, fortæller Robert Rasmussen til ekstrabladet.dk.

Snak og spekulation
Stort set samtlige beboere i den opgang, hvor parret bor, har siden fredag spekuleret i, hvad der dog kunne være sket.

- Det var først, da Ekstra Bladet bragte nyheden, den forfærdelige sandhed gik op for os. Vi har talt om, at det var en mærkelig sag, fordi vi ud af vinduerne kunne se, at først moren og siden faren blev eskorteret ud til ambulancer og politi foran opgangen, fortæller Robert Rasmussen.

Begge forældre indlagt
Den 21-årige mor, som har været indlagt på Aalborg Sygehus, blev varetægtsfængslet i fire uger in absentia i lørdags. Nu er hun dog rask nok til at kunne deltage i grundlovsforhøret, som ventes at være lukket for offentligheden.

Se også: Tysk kvinde sigtet: Har dræbt fem babyer

Faren blev fredag indlagt med chok på Brønderslev Sygehus. Hvorvidt han stadig er indlagt, vides ikke.

Forældrene har ifølge ekstrabladet.dk´s oplysninger boet sammen i lejligheden i to-tre år. Dog uden at blande sig med naboerne, som de har nøjedes med at hilse høfligt på.Artiklen opdateres

1 af 2 Overboen Robert Rasmussen er blandt de chokerede naboer i opgangen, hvor den drabssigtede, 21-årige mor bor i Frederikshavn. - Jeg så ud af mit vindue, hvordan det vrimlede med ambulance- og politifolk, men først da jeg læste Ekstra Bladet lørdag, gik tragediens omfang op for mig, siger han til ekstrabladet.dk. (Foto: Claus Bonnerup)
2 af 2 Det var angiveligt i lejligheden bag denne politi-plomberede dør, at en 21-årig kvinde i fredags kvalte sin kun otte dage gamle søn med en pude. (Foto: Claus Bonnerup)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere