Brian Sandberg og Satudarah i fælles front

Nye rockeralliancer på vej i Danmark

Foto: Anthon Unger
Foto: Anthon Unger

Se Ekstra Bladet nyhedschef og rockerekspert, Miki Mistrati, analysere den nye rockersituation i Danmarki videoen herover.

------------------------------------------------------------------------------------------

En ny alliance har set dagens lys. Om end de indledende spadestik til samarbejdet mellem de involverede parter er taget i dybeste hemmelighed.

Ekstra Bladet kan nu afsløre, at det tidligere Hell’s Angels- og nuværende Bandidos-medlem Brian Sandberg er ganske tæt på rockerklubben Satudarah MC’s nye danske afdeling. Det fortæller kilder fra rockermiljøet.

Oplysningerne bekræftes blandt andet af politikilder, der fortæller, at Brian Sandberg gennem de seneste uger ofte er set i selskab med centrale figurer i den kommende danske Satudarah MC-afdeling.

Se også: HA-dødsfjender udfordrer rockerdanmark

Aktiv rolle
Selv om Sandberg fortsat er forankret i Bandidos, spiller han således tilsyneladende en aktiv rolle som rådgiver og vejleder i forhold til opstarten af Satudarah MC-afdelingen, siger kilderne.

Den vurdering ønsker hovedpersonen selv dog ikke at forholde sig til.

- Jeg har ingen kommentarer. Jeg er med i Bandidos, og sådan er det, siger Brian Sandberg til Ekstra Bladet.

Dermed tegner der sig konturerne af et nyt ’rockernes danmarkskort’, vurderer en kilde i det kriminelle miljø til Ekstra Bladet.

- HA er færdige, erklærer Ali Osman, der nu er fængslet for våben og narko. (Foto: Der Western) Vagthund Tidligere Satudarah-boss: HA er færdige

Læs mere om Sandbergs alliance med Satudarah i Ekstra Bladet i dag eller lige her i EKSTRA

Vagthund Satudarah kan åbne meget snartSandberg er ganske tæt på rockerklubben Satudarah MC's nye afdeling i Danmark, ifølge kilder til Ekstra Bladet. Foto: Anthon Unger Vagthund Sandberg i ledtog med hollandske rockere

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen