Sex-sulten mælkemand kastede økse efter lille pige

Landsretten indleder sagen mod manden med et anklageskrift, der beskriver bizarre former for mishandling

Fra hun var fem år er en nu otte-årig pige i Bolderslev i Sønderjylland blevet udsat for gemene sex-overgreb, vold, trusler og psykisk mishandling af en af egnens mælkechauffører.

Manden, der havde adgang til pigen, fordi han var ven med hendes mor, blev idømt to et halvt års fængsel i byretten. Han kræver frifindelse, når landsretten i Sønderborg genåbner sagen på mandag. Hans argument er, at den lille pige gjorde det frivilligt. Hvilket er vanskeligt at forestille sig med det anklageskrift, der ligger i sagen.

Heraf fremgår, at det ikke småting, han har udsat pigen for. Udover at have tvunget pigen til diverse former for sex, befamlet hende, og krænket hendes blufærdighed, har han også udsat hende for vold. Flere gange har han kastet knive efter hende, en enkelt gang en økse. Desuden har han ifølge byretsdommen skåret hende i tungen med en kniv.

Truede med at klippe tæer og fingre af
Anklageskriftet beskriver også, hvordan han har truet med at ville dræbe hende og hendes mor, bror og kat, ligesom han har truet med at ville klippe pigens fingre og tæer af.

Adskillige gange har han truet hende med knive og sakse. Derudover har han tvunget hende til at tage en tandbørste i munden, efter at han havde dyppet den i toilettet. I samme bizarre kategori beskrives det, hvordan han har spyttet i pigens sko, inden han tvang hende til at gå i dem.

Mens manden kræver frifindelse, går anklagemyndigheden i den modsatte retning og kræver straffen sat op.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere