Pædagog købte 14-årige piger til piskesex

To 14-årige piger blev betalt for at lægge en mandlig pædagog i håndjern og piske ham

Pædagogen fik pisk af 14-årig pige, som han betalte for sex.
Pædagogen fik pisk af 14-årig pige, som han betalte for sex.

En 31-årig pædagog købte to 14-årige piger til hård sex. De lagde ham i håndjern og piskede ham.

Sådan lød tiltalen mod pædogogen, der til daglig arbejder med børn og unge som musikpædagog, da han i dag var tiltalt ved Københavns Byret for anden kønslig omgang end samleje med de to 14-årige og for at have betalt dem for sex.

Den 31-årige blev idømt 30 dages betinget fængsel med en prøvetid på et år.

Retten fulgte ikke anklager Sanni Hansens krav om, at han skulle fratages retten til at arbejde som pædagog, fordi forholdet ikke var begået i forbindelse med hans arbejde.

Ifølge anklageskriftet mødtes pædagogen flere gange i perioden april-juni sidste år med de to 14-årige piger, som han lovede betaling for seksuel dominans.

Første gang blev pigerne lokket til Vanløse S-station med et løfte om 200 kr. for at slå den 31-årige. Men da pigerne så manden ville de alligevel ikke være med. Pædagogen blev frifundet for det forhold, fordi det ikke kunne bevises, at han havde lovet pigerne penge.

Slået med kæp i busskur
Senere mødtes han med pigerne i et busskur på Sundbyvester Plads i København, hvor aftalen var, at de for 500 kr. skulle iføre ham den ene piges bluse og derefter slå ham i numsen med en kæp.

Den 18. maj sidste år kom pigerne ud til pædagogens bopæl i Vanløse, hvor de fik 500-1000 kr. for at dominere ham. De bandt ham for øjnene, gav ham håndjern på, hældte olie ud over ham og piskede ham. De brugte også en dildo på den 31-årige.

Ved dommen blev pædagogens forskellige sexredskaber, blandt andet en pisk, håndjern, halsbånd og en 'slap paddle' konfiskeret. Flere af 'redskaberne' havde pædagogen købt sammen med den ene 14-årige pige.

Han troede, hun var 16 år. Pigen løj om sin alder på den datingsite, hvor han havde fået kontakt til hende. Han havde skrevet til mange piger på nettet, fordi han var interesseret i at blive domineret, men kun en 25-årig og den ene 14-årige svarede ham.

- Du er min slave
Aftalen mellem dem var, at han skulle være hendes slave. Den 14-årige har forklaret, at hun kun gjorde det for pengenes skyld.

Den 14-åriges veninde tog med til pædagogens lejlighed for at passe på den anden. Da hun skulle afhøres som vidne i dag, brød hun sammen i retten, og kunne ikke rigtigt forklare, hvad der var sket.

Pædagogen var ansat på en integreret institution i syv år, hvor han arbejdede med børn i alderen seks-14 år. Han underviste primært i musik og drama, men blev fyret, da der blev rettet mistanke mod ham.

Anklager Sanni Hansen krævede pædagogen idømt 60 dages fængsel og frakendt retten til at arbejde med børn.

- Det betyder alt for mig, at undervise børn i musik, og det vil ødelægge mig helt, hvis jeg ikke kan det mere, sagde den 31-årige i retten.

I retten kom det frem, at pædagogen blev mobbet som barn, og at han havde problemer med selvtilliden. Hans opvækst gør, at han måske kan virke lidt naiv, sagde hans forsvarer Mette Plomgaard.

Pædagogen modtog dommen. Han virkede lettet, fordi han ikke mistede retten til at undervise børn.

1 af 2 Pædagogen fik pisk af 14-årig pige, som han betalte for sex.
2 af 2 Pædagogen fik pisk af 14-årig pige, som han betalte for sex.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere