15 makabre ligfund gennem tiderne

En kummefryser, en ålefarm og støbt ned i cement. Gennem tiderne har danske drabsmænd taget alverdens metoder i brug for at skjule et lig - her er et udpluk

Da liget af Mette Bønnelykke Herholdt i februar blev fundet i et køleskab på Lolland, vakte det stor forundren og forargelse hos mange.

Men faktisk er den 40-årige kvinde langt fra den første, der er forsøgt skaffet af vejen ved hjælp af lidt alternative metoder.

Læs også:

Se også: Køleskabs-liget: Mette blev kvalt med plastikpose

For eksempel blev 39-årige Tonni Lauritsen dræbt, parteret, brændt og støbt ind ned i et cementgulv i det såkaldte 'Tolne-mord' i 1978.

I maj 1994 blev en 25-årig pakistansk mand fundet i en plastiksæk i voldgravene ved Christiania. Liget var parteret og i posen manglede både mandens hoved og testikler. Begge dele blev efterfølgende fundet i en anden plastiksæk godt 10 kilometer væk fra det første.

Læs også:

Se også: Kvinde-lig i køleskab: Her er retsmedicinerens udfordringer

En anden mand blev fundet begravet på en ålefarm, en tredje blev gemt i en kummefryser.

Og så er der naturligvis et af Danmarkshistorien mest omtalte drabssager - Peter Lundin og drabet på Marianne Pedersen og hendes to sønner. I den sag er ligene ganske enkelt aldrig dukket op.

LÆS MEGET MERE OM DE MAKABRE LIGFUND FRA 1978 OG FREM TIL I DAG AT KLIKKE PÅ KORTET ØVERST I ARTIKLEN

Mangler vi nogen? Så send en mail til stes@eb.dk

Se også:

Se også: Galleri: Bizarre ligfund gennem tiderne

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere