Bandidos-nabo har igen fået smadret sine vinduer

Stuevinduet er smadret i tusinde stykker, fortæller rystet nabo til rockerborg i Vanløse

Lars Georg Jensen fik smadret ruder, efter at han stod frem og fortalte, at rockerne havde krævet en halv million kroner for at flytte. (Foto: Finn Frandsen)
Lars Georg Jensen fik smadret ruder, efter at han stod frem og fortalte, at rockerne havde krævet en halv million kroner for at flytte. (Foto: Finn Frandsen)

For anden gang på under to uger har formanden for en grundejerforening i Vanløse fået sine ruder knust af ukendte gerningsmænd.

Grundejerforeningen kæmper for at få en gruppe Bandidos-rockere til at flytte fra et hus i kvarteret.

- Der er smadret tre ruder den her gang. Vores splinternye stuevindue er i tusinde stykker. Det er totalt kaos i vores hjem, og vi er selvfølgeligt rystet, fortæller Lars Georg Jensen, formand for grundejerforeningen Tudskærvej, til DR Nyheder.

Ruderne blev knust på én gang med et stort brag. Så der må have været flere gerningsmænd om det, mener Lars Georg Jensen.

Første gang, at familien fik ruderne knust, var natten, efter at Lars Georg Jensen stod frem på DR og fortalte, at rockerne havde krævet en halv million kroner for at flytte.

I sidste uge besluttede Københavns Kommune at forsøge at få rockerne smidt ud af den villa, som de holder til i. Kommunen vil bruge en bestemmelse om, at villaen kun må bruges til beboelse.

- Nu er det jo en sag mellem kommunen og rockergruppen. Men ikke desto mindre er det altså os, der får smadret vinduer. Det er meget, meget uheldigt, siger Lars Georg Jensen.

Han understreger, at han selvfølgeligt ikke ved, om de knuste ruder hænger sammen med sammen med sagen om rockerne.

- Det må politiet jo finde ud af, siger Lars Georg Jensen.

I hver femte kommune landet over er rockere eller bander flyttet ind i boligområder. Det viser en rundspørge, som DR Nyheder har lavet blandt kommuner og ejendomsmæglere.