Kvinde slået og voldtaget efter bytur

Natten til fredag blev en 55-årig kvinde slået i ansigtet og voldtaget på en adresse i Aalborg efter hun var taget med en 36-årig mand hjem

En 55-årig kvinde anmeldte i nat klokken 03.07 en voldtægt til Nordjyllands Politi. (Arkivfoto: Anthon Unger)
En 55-årig kvinde anmeldte i nat klokken 03.07 en voldtægt til Nordjyllands Politi. (Arkivfoto: Anthon Unger)

En 55-årig kvinde anmeldte i nat klokken 03.07 en voldtægt til Nordjyllands Politi efter hun havde været ved lægevagten i Frederikshavn.

- Hun siger hun har været udsat for vold og voldtægt på en adresse i Aalborg, som hun ikke umiddelbart ved, hvor er.

- Hun har været i byen inde i Aalborg, og der træffer hun en mand, som inviterer hende hjem på en drink eller en øl, og da de så kommer hjem vil han have sex med hende, og det vil hun ikke, siger vagthavende Mogens Hougesen, Nordjyllands Politi.

Derefter begynder den 36-årige mand at slå hende, og efterfølgende voldtager han hende, oplyser politiet, der forklarer, at skaderne er ret voldsomme.

- Ja, hun har fået nogle slag i ansigtet. Blandt andet en flækket læbe, og sådan noget. Det er ikke livstruende, men hun har fået nogle skader, siger Mogens Hougesen.

Efter voldtægten kører de fra den adresse, de er på, i en taxa ned til Aalborg Midtby, hvor gerningsmanden skal hæve nogle penge, og der ser hun så sit snit til at slippe væk fra ham.

- Blandt andet det, gør jo så, at vi har nogle vidner, der har set noget, og kan fortælle noget, og det betyder så, at vi her kl 04.15 anholder en mistænkt på en adresse ude i Aalborg, siger Mogens Hougesen.

Han fortæller, at de begge to er påvirket af alkohol, så det er ikke sikkert, at den 36-årige mand lige har opfattet, hvad han har foretaget sig.

- Men det skal de undersøgelser vi skal i gang med nu, så vise, siger vagthavende.

Kvinden skal nu undersøges hos en retslæge, hvorefter hun skal til en nærmere afhøring hos politiets efterforskere. Gerningsmanden eller mistænkte skal også undersøges.

Politiet har teknikere nede på gerningsstedet, og regner med, at manden bliver fremstillet i grundlovsforhør over middag.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere