Politi har affyret skud ved Aarhus Politigård

Mand ramt i benet af politiskud

Sådan så der ud kort efter klokken 22.30 ved Aarhus Politigård, der blev afspærret efter skudepisoden. (Læserfoto)
Sådan så der ud kort efter klokken 22.30 ved Aarhus Politigård, der blev afspærret efter skudepisoden. (Læserfoto)

En mand er fredag aften blevet ramt af et skud i benet afgivet af en betjent fra Østjyllands Politi.

Skuddet blev afgivet lige uden for Aarhus Politigård.

Et større område omkring politigården er nu afspærret.

- Jeg kan bekræfte, at en mand er blevet ramt i benet af et skud afgivet af en betjent. Men da sager, hvor politiet afgiver skud skal undersøges af Den Uafhængige Politiklagemyndighed, er det stærkt begrænset, hvad jeg kan sige. Manden skal dog ikke være livstruende skadet, siger vagtchef ved Østjyllands Politi, Carsten Dahl til Ekstra Bladet.

Flere læsere henvendte sig til Ekstra Bladet og fortalte om store politiafspærringer omkring politigården fra klokken cirka 22.30 fredag aften.

En læser mener at have hørt flere skud blive affyret.

Han havde passeret politigården og var cirka 300 meter fra Aarhus Politigård, da han hørte flere skud blive affyret.

- Jeg hørte tre skud blive affyret. Jeg var ikke i livsfare, men skuddene blev affyret tæt på mig. I det samme kom en scooter kørende i høj fart over for rødt lys i nærheden af politigården, og kort efter vrimlede det med politi. Der har også været en akutbil og en ambulance, men jeg ved ikke, om de er kørt væk med nogen, siger læseren til Ekstra Bladet.

Hvad der er gået forud for skudepisoden vil Østjyllands Politi ikke fortælle, da sagen nu overdrages til Den Uafhængige Politiklagemyndighed.

- Jeg kan sige, at den skudskadede mand har færdedes i eller på et køretøj. Ud over det kan jeg ikke komme ind på, hvad dr gik forud for skudepsioden, siger Carsten Dahl til Ekstra Bladet.

Området omkring Aaarhus Politigård vil fortsat være afspærret til et stykke ud på natten.

- Det er at betragte som et gerningssted, og vi har afspærret stedet så Den Uafhængige Politiklagemyndighed kan undersøge det. Aarhus-borgerne behøver ikke frygte, at der er alvorlige ting på færde på grund af afspærringen - det drejer sig alene om at sikre et gerningssted, siger Carsten Dahl til Ekstra Bladet.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere