Skuddrama i LA's lufthavn: Her er drabsmanden

Det er en 23-årig amerikansk mand, som åbnede ild med et automatvåben i USA's tredjestørste lufthavn

Den amerikanske forbundspoliti, FBI, har identificeret den bevæbnede mand, som fredag skød omkring sig i den internationale lufthavn i Los Angeles.

FBI peger på den 23-årige Paul Anthony Ciancia, som bor i den amerikanske storby. Det siger en talsmand for FBI på et pressemøde i Los Angeles.

Se også: En dræbt - Syv sårede - lufthavn evakueret efter skyderi

Paul Anthony Ciancia er amerikansk statsborger og har tidligere boet i New Jersey. Men ellers ønsker forbundspolitiet ikke at give yderligere oplysninger om gerningsmanden, som dræbte en sikkerhedsvagt i lufthavnen og sårede adskillige andre.

Ifølge NBC News har drabsmanden 'stærke synspunkter imod regeringen'.

Ciancia åbnede ild fredag morgen lokal tid med et automatvåben i lufthavnenes Terminal 3 og skød sig vej gennem et sikkerhedstjek.

Et øjenvidne fortæller til BBC, at han pludselig så en masse folk kom løbende mod nødudgangen i terminalen. Han hørte derefter skud og så gerningsmanden komme gåede imod sig med et gevær.

Skyderiet skabte panik blandt hundredvis af passagerer, som kastede sig ned på gulvet og stormede ud af bygningen, da manden kom i skudveksling med vagter og politi.

Han blev selv hårdt såret under skyderiet og ligger nu på hospitalet, hvor hans tilstand angiveligt er kritisk.

Den internationale lufthavn i Los Angeles er den største lufthavn i Californien og den tredjestørste i USA.

1 af 2 
2 af 2 
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere