Dræbt på motorcykel: Kastet ind i hus

En 35-årig mistede i nat livet, da han med en kammerat bag på kørte sin motorcykel direkte ind i et hus i Gundsømagle

(Foto: Kenneth Meyer)
(Foto: Kenneth Meyer)

Overværede du ulykken - eller kender du noget til sagen? Så send os en mail til 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

I går mistede en 35-årig mand livet i en voldsom motorcykelulykke.

Med en kammerat bagpå kørte han sin motorcykel frontalt ind i et hus og døde på stedet.

Se også: Cilla blev offer for vanvidsbilist

Manden havde ifølge politiet fået motorcyklen for 11 dage siden.

- De sidder til en fest, og så skal han vise sin ven, hvad motorcyklen kan. Vidner har set dem køre omkring 200 km/t., siger vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi, Bent Sten Andersen.

De to unge mænd kører med høj hastighed ned ad Gulddyssevej i Gundsømagle.

- Vejen ender i et T-kryds, så der skal man jo enten dreje til højre eller venstre, men det kan de simpelthen ikke nå. De kører direkte over Hovedgaden og rammer enten fortovet eller et stengærde foran huset, der ligger lige ud for Gulddyssevej, siger Bent Sten Andersen.

Fra fortorvet og ind til huset er der mindst et par meter.

- De er simpelthen blevet katapulteret af motorcyklen. Motorcyklen rammer huset og de to mænd bliver kastet ind gennem et vindue og lander på badeværelset. På vej ind river de en del af muren ned. Den ene rammer brusenichen som er muret op i gasbeton, siger vagtchefen til Ekstra Bladet.

Se også: Vidne til dødsulykke: Han ræsede af sted

Husets to beboere var hjemme, da motorcyklen ramte husmuren omkring klokken 23. De befandt sig på første sal og kom intet til under ulykken.

- Føreren dør på stedet. Den anden unge mand overlever. Han har en brækket skulder og nogle brækkede ribben, og det er jo nærmest mirakuløst.

De to motorcyklister havde været til en fest hos den 35-årige inden ulykken, oplyser politiet, som rent rutinemæssigt har taget en blodprøve af begge mænd.

- Vi kender endnu ikke årsagen til, at det går så galt, men det kan jo være, at de er blevet grebet af farten og hvis der så også har været alkohol indblandet, så går det hurtigt galt på en mørk og fedtet vej, siger vagtchefen.

Overværede du ulykken - eller kender du noget til sagen? Så send os en mail til 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

1 af 3 (FOTO: KENNETH MEYER)
2 af 3 (FOTO: KENNETH MEYER)
3 af 3 (Foto: Kenneth Meyer)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere