Indehaver af blomsterbutik stukket med kniv

Københavns Politi har afspærret store dele af Østerbrogade tæt ved Hellerup

Politiet har afspærret store dele af ydre Østerbro. (Foto: Kenneth Meyer)
Politiet har afspærret store dele af ydre Østerbro. (Foto: Kenneth Meyer)

Det vrimler med politi på Østerbrogade i København på vej mod bydelen Hellerup. Det oplyser flere vidner til Ekstra Bladet.

Københavns Politi bekræfter, at de har sendt mandskab ud til Østerbro nær ved Svanemøllen Station, efter de fik en anmeldelse om et røveri kl. 17.37 mandag aften.

- Der har været røveri i en blomsterforretning derude. Den 48-årige kvindelige indehaver af butikken er blevet bragt til undersøgelse på Rigshospitalet, da der er blevet brugt kniv under røveriet, oplyser central efterforskningsleder Kenneth Jensen til Ekstra Bladet.

- Hun er blevet stukket i maven, men er stabil og udenfor livsfare. Vi har ikke haft mulighed for at tale med hende endnu. Så vi ved ikke præcis, hvad der er sket, oplyser politiet.

En læser forklarer, at der ankom en ambulance samt en lægeambulance til stedet, og at den blev kørt væk med eskorte. Gerningsmanden stak af umiddelbart efter røveriet, og politiet leder nu efter ham i en storstilet eftersøgning med hunde. Derfor er flere steder afspærret i området.

Der er tale om en mand, der beskrives som dansk og ikke særlig stor. Han havde under røveriet en kasket på.

Det er kun godt halvanden uge siden, at et ægtepar, der ejer en blomsterbutik på den nærliggende Nordre Frihavnsgade, blev stukket ned under et røveri.

- Er der en forbindelse til røveriet på Nordre Frihavnsgade?

- Det er for tidligt at sige noget om endnu, men vi har det da i mente, oplyser politiet.

Ved du noget. Skriv til os på 1224@eb.dk eller sms 1224 (Koster alm. sms-takst)

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere