Voldtaget ved roklub: - Jeg brækker nakken på dig

Tiltalt for voldtægt af 18-årig fældet af dna. Også tiltalt for grov vold og for at true politiet med Bandidos

Den 18-årige blev udsat for en timelang voldtægt ved et skur ved Helsingør Roklub. Gerningsmanden truede med at slå hende ihjel. (Foto: Jesper Mortensen)
Den 18-årige blev udsat for en timelang voldtægt ved et skur ved Helsingør Roklub. Gerningsmanden truede med at slå hende ihjel. (Foto: Jesper Mortensen)

- Jeg brækker nakken på dig!

Det var blot en af de trusler, som en voldtægtsmand kom med, da han greb fat i en 18-årig pige, der gik hjem fra en fødselsdagsfest i Helsingør, og slæbte hende ned til Helsingør Roklub.

Her blev hun udsat for en timelang grov voldtægt, da sexforbryderen trak hendes tøj på underkroppen af, og truede med at slå hende ihjel.

I forsøget på at sløre sin identitet påstod sexforbryderen, at han var rumæner. Men på torsdag stilles en 22-årig dansker fra Helsingør for retten, tiltalt for voldtægten og flere andre forbrydelser. Han nægter sig skyldig.

Truede med Bandidos
Seks uger før voldtægten begik den 22-årige, ifølge tiltalen, et groft overfald på en mand i 'Pokerklubben' på Færgegården i Stengade i Helsingør, og et par måneder tidligere havde han truet en politimand og dennes familie på livet:

- Jeg kender hele Bandidos, du skal frygte for dit og din families liv. Du kender godt 'Kokken', ik´ ? lød truslen ifølge anklageskriftet. Michael 'Kokken' Rosenvold er præsident for Bandidos i hele Europa.

Den 22-årige truede også politimanden med ordene: - Du får en pistol i hovedet i morgen. Bare vent og se hvad der sker.

Han blev efter volden og truslerne registreret med sin dna-profil i politiets dna-register, og den 23. maj blev han så anholdt for voldtægten på den 18-årige, fordi der var et match mellem dna-spor fra voldtægten og den 22-åriges dna-profil.

Se også: Voldtægtssigtet varetægtsfængslet i fire uger

Voldtægten mod den 18-årige skete den 30. marts mellem 04.35 og 05.42 ved roklubben på Færgevej 1 i Helsingør.

Tror det er et røveri
Den 18-årige forlod 'Club Retro' i Helsingørs indre by lidt over klokken 04 natten til lørdag, men på Stubbedamsvej ved Kongevejen bliver hun overfaldet bagfra og får trukket sin hue ned over øjnene. Hun tror først, det er et røveri og tager penge op af lommen.

Men det er manden ikke interesseret i. Den stærke voldtægtsmad trækker hende ad Stubbedamsvej til Søndre Strandvej og til roklubben på Færgevej.

Hun bliver bundet med en plastikstrimmel og gennem en time voldtaget på jorden og udsat for anden kønslig omgang.

Efter voldtægten truer han pigen med at slå hende ihjel, hvis hun fortæller om voldtægten. Derfor er den 22-årige også tiltalt for vidnetrusler efter straffelovens § 123.

Tager offerets bukser med
Da voldtægtsmanden flygter, tager han hendes sorte jeans med. Offeret må famle sig op til Kongevejen langs parkerede biler endnu blindet af sin strikhue, som hun først tør tage af, da hun er sikker på, at manden er væk.

Se også: Se billederne: Jagter vidner i grov voldtægtssag

Hun løber hjem til sin kæreste, som slår alarm til den 18-åriges forældre og politiet.

Retssagen mod den 22-årige starter den 7. november.

En 21-årig er tiltalt under samme sag for et overfald på Færgegården begået sammen med den 22-årige den 16. februar kl. 06.00 om morgenen.

Den 22-årige truede ifølge tiltalen: - Skal jeg flække dit kranie ?, hvorefter den 22-årige gav offeret en skalle og knytnæveslag i ansigtet, væltede ham omkuld på gulvet og stak ham med en skruetrækker i højre side af ryggen og i venstre lår.

Den 21-åriges rolle i overfaldet var, ifølge tiltalen, at slå offeret med knytnæveslag og kaste en tallerken og et glasaskebæger efter ham.

1 af 2 I forsøget på at finde vidner efterlyste politiet en række personer, der blev filmet af videoovervågning. Men det var et match fra politiets dna-register, der førte til anholdelsen af den 22-årige tiltalte.
2 af 2 Den 18-årige blev udsat for en timelang voldtægt ved et skur ved Helsingør Roklub. Gerningsmanden truede med at slå hende ihjel. (Foto: Jesper Mortensen)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere