Politiet tog fejl: Jagede bøsser ud af sommerhus

Sydøstjyllands Politi havde fået et tip om formodede østeuropæiske indbrudstyve i et sommerhus ved Kolding

To mænd på kæresteferie blev forleden jaget ud af et sommerhus ved Kolding, da politiet havde fået et tip om mulige østeuropæiske tyve. (Arkivfoto: Finn Frandsen)
To mænd på kæresteferie blev forleden jaget ud af et sommerhus ved Kolding, da politiet havde fået et tip om mulige østeuropæiske tyve. (Arkivfoto: Finn Frandsen)

To østeuropæiske mænd på elskovsferie fik forleden Sydøstjyllands Politi til at rykke ud med en større styrke til et sommerhus ved Kolding. Det skriver jv.dk.

Politiet havde fået et tip om mulige udenlandske indbrudstyve, og da ordensmagten mødte op på adressen, barrikaderede husets beboere sig bag låste døre og nedrullede gardiner.

Ifølge jv.dk omringede politiet derfor sommerhuset og råbte de tilstedeværende ud fra sommerhuset med megafoner.

Da sommerhusets to mandlige beboere kom ud viste det sig at være to østeuropæiske, gifte mænd, som var taget på en lille ferie sammen i sommerhuset - uden at deres respektive koner vidste det.

Mændene forklarede lidt forlegne politiet, at de først havde troet, at det var den russiske mafia, der var troppet op hos dem, fordi de var på ferie sammen.

Men de havde også frygtet, at det var deres koner, der havde opdaget elskovsferien.

- Der var intet ulovligt over mændenes tilstedeværelse i sommerhuset. Men i den seneste tid har vi haft specialpatruljer ude i aften- og nattetimerne for at puste de kriminelle i nakken. Vi var ude ved sommerhuset med fire betjente og hunde, fortæller vicepolitiinspektør Verner Pedersen ifølge jv.dk.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere