Par sneede inde i bil - fundet efter seks dage

Forfrosne og sultne men ellers ok

Kristine og Mark blev reddet efter at være sneet inde i deres bil i seks dage. (Foto: Privatfoto fra eftersøgningen af parret)
Kristine og Mark blev reddet efter at være sneet inde i deres bil i seks dage. (Foto: Privatfoto fra eftersøgningen af parret)

Hånden på hjertet!

Hvor fedt ville du synes, det ville være at sne inde i seks lange dage med din mand eller kone i en almindelig personbil?

Det var hvad, der skete for Kristine og Mark Wathke fra Wisconsin, da de besøgte nationalparken Yellowstone, skriver aftonbladet.se.

Og var det ikke for en driftig ranch-ejer, kunne det være endt som den rene tragedie.

Parret blev meldt savnet tirsdag i sidste uge, efter at familie undrede sig over manglende livstegn fra parret efter turen til Yellowstone.

En ranch-ejer hørte om det savnede par og mandag hoppede han på sin snescooter og kørte ud for at lede efter parret.

På en vinterlukket vej i Wyoming fandt han Kristine og Mark Wathkes bil, der var mere eller mindre begravet i sne. I kabinen fandt han parret - i live.

- De var forfrosne og sultne, men var ellers okay, siger polititalsmand Lance Mathess til CBS.

Kristine og Mark havde klaret sig i seks dage, fordi de havde rigeligt med vand med i bilen og rigeligt med benzin på tanken. Takket være benzinen kunne de starte motoren indimellem for at holde sig varme.

Ifølge Lance Mathess havde parret enten overset eller ignoreret skiltet, som oplyste om, at vejen var vinterlukket.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere