Rasmus fortsat savnet

18-årige Rasmus Hansen sidst set sent på natten uden for Køge

18-årige Rasmus Hansen er fortsat savnet. (Politifoto)
18-årige Rasmus Hansen er fortsat savnet. (Politifoto)

Den 18-årige Rasmus Hansen fra Køge, der har været forsvundet siden natten til søndag, er fortsat savnet, og familie og venner leder nu på tredje døgn efter den unge mand.

Politiet har deltaget i eftersøgningen siden mandag, hvor dykkere undersøgte diverse lokaliteter i Køge Havn og andre steder, hvor der kunne være risiko for, at Rasmus kunne være faldet i vandet i forbindelse med den bytur natten til søndag, der bragte ham rundt på flere værtshuse i Køge.

Se også: 18-årige Rasmus forsvundet under bytur

Hundepatruljer har også siden mandag morgen ledt efter den 18-årige.

- Vi fortsætter med at lede med hunde tirsdag, siger vicepolitikommissær ved Køge Lokalpoliti, Kristian Egekær, til Ekstra Bladet.

Politiet er via vidneafhøringer mandag blevet sikre på, at Rasmus sidst er blevet set ved Hotel Hvide Hus på Strandvejen 111 i Køges udkant.

- Rasmus var i kontakt med et vidne, der fortalte ham vejen til Køge Station. Vores sidste sikre fikspunkt er derfor, at han sidst er set gå i retning mod Køge Station fra Hotel Hvide Hus klokken 03.40 natten til søndag. Vi koncentrerer derfor eftersøgningen om strækningen fra Hotel Hvide Hus og ind til Køge Station, og alle der bor på eller har deres gang på netop den strækning opfordres til at kigge efter Rasmus eller effekter, som han kan have tabt, siger Kristian Egekær til Ekstra Bladet.

Var ikke selvmordstruet
Der er ifølge politiet umiddelbart intet der tyder på, at Rasmus var træt af livet eller havde grund til at gå under jorden.

- Vi har fået at vide, at han var i fint humør, og der er intet der peger i retning af, at han selv har arrangeret sin forsvinden. Vi frygter, at der er sket ham noget på vejen fra Hotel Hvide Hus og ind til Køge Station, siger Kristian Egekær til Ekstra Bladet.

Der er ikke registreret noget signal fra Rasmus Hansens mobiltelefon siden klokken 02.31 natten til søndag, og der er heller ikke registreret nogen aktivitet på hans betalingskort, siden hans forsvinden.

- Vi har stadig brug for al den hjælp vi kan få fra offentligheden til at finde Rasmus, siger Kristian Egekær.

Rasmus Hansen beskrives således:

Mand, 18 år, 188 centimeter høj, almindelig af bygning. Brunt, kort hår, blå øjne, bærer briller. Han var iført jeans, sorte Ádidas-sko og en grå striktrøje med hætte.

Har du oplysninger om Rasmus' færden, kontakt da politiet på telefon 114.

1 af 2 Rasmus er sidst set ved Hotel Hvide Hus på Strandvejen 111, hvor han blev sendt i retnig mod Køge Station. (Foto: Google Maps)
2 af 2 18-årige Rasmus Hansen er fortsat savnet. (Politifoto)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere