Sexslave: Jeg blev hængt op som en fisk

Cleveland-bortførte Michelle Knight taler ud om et årti med voldtægt og mishandling

Michelle Knight, en af de tre kvinder, der var sexslaver i huset hos Ariel Castro i Cleveland, USA, fortæller nu om et årti med indespærring, voldtægt og tortur.

I et interview med amerikansk tv fortæller 33-årige Knight, at Ariel Castro hængte hende op på en væg ved at spænde hende fast i hænder, fødder og hals.

- Jeg blev hængt op i en orange forlængerledning. Jeg var hængt op på væggen som en fisk, som en pyntegenstand. Det er den eneste måde, jeg kan beskrive det på.

- Jeg var bundet omkring hals, arme og ben, tilføjer hun i et interview med tv-psykolog Dr. Phil, hvor hun også fortæller, at hun ofte overvejede selvmord.

- Jeg følte, at det ville have været det nemmeste, fortæller Michelle Knight, der dog holdt sig i live ved at tænke på sin søn.

Se også: TV: Jubel, da kvindebortførers hus blev revet ned

Michelle Knight er den første af de tre bortførte kvinder, der taler ud om et liv med tæsk og ydmygelser i huset på Seymour Avenue i Cleveland.

Her blev hun holdt indespærret sammen med Amanda Berry og Gina DeJesus, der alle var blevet bortført på åben gade af skolebuschaufføren Ariel Castro.

Ariel Castro blev i august idømt 1000 års fængsel ved retten i Cleveland, men bare fire uger senere blev han fundet hængt i sin celle.

27-årige Amanda Berry og 23-årige Gina DeJesus har endnu ikke i detaljer fortalt offentligheden om de ti års mareridt, men de to kvinder har meddelt, at de er på vej med en bog.

Se også: FBI's brøler: Glemte, Michelle var bortført

Mens Berry og DeJesus er blevet genforenet med deres familier, har Michelle Knight nægtet at møde sine pårørende.

- Tre kvinder blev bortført, tre kvinder blev befriet, men kun to kvinder vendte hjem til deres kære, siger Dr. Phil under interviewet, der bliver vist tirsdag og torsdag.

Michelle Knight var den første, der blev bortført, og hun gennemlevede den værste mishandling af de tre kvinder.

Blandt andet blev hun flere gange gravid som følge af sexmisbruget, men Ariel Castro tævede hende hver gang, til hun havde aborteret. Castro mente, at hun var for grim til at bære hans barn.

Se også: Syv bortførelser der også endte lykkeligt

Mareridtet sluttede for de tre kvinder, da Amanda Berry 6. maj 2013 slap ud af huset og alarmerede politiet.

Den sensationelle sag skabte overskrifter i medier verden over, og Ariel Castro var USA's mest forhadte mand.

Castros død har været omgæret af mystik og spekulationer. Han efterlod ingen afskedsbrev og blev fundet hængt i sin celle med bukserne nede om anklerne.

Amanda Berry, Gina DeJesus og Michelle Knight. (Foto: AP)
Amanda Berry, Gina DeJesus og Michelle Knight. (Foto: AP)

Ariel Castro blev fundet hængt i sin celle med bukserne nede om anklerne. (Foto: AP)
Ariel Castro blev fundet hængt i sin celle med bukserne nede om anklerne. (Foto: AP)

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere