Politiet om død mand: Det er bare en Halloween-dukke

Tre unge kvinder fandt død mand hængende fra et hegn i Hillerød - men alarmcentralen nægtede at sende politi og ambulance. Det er jo Halloween, lød svaret blot

Der er lagt blomster ved hegnet, hvor en mand blev fundet død. (Foto: John Jessen Hansen/Hillerødposten)
Der er lagt blomster ved hegnet, hvor en mand blev fundet død. (Foto: John Jessen Hansen/Hillerødposten)

Ved du noget? Så send en mail til 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

Da tre veninder natten til lørdag var på vej ud for at fejre J-dag og kom gående ved Hillerød Station, fik de sig noget af et chok.

Bag et godt to meter højt hegn så de nemlig en skikkelse sidde halvvejs på hug og med hovedet strakt bagover i en unaturlig vinkel.

Det skriver lokalavisen Hillerødposten.

- Vi var ikke i tvivl om, at det var et menneske, fortæller 19-årige Pernille Sundwall til avisen.

Politi: Bare en Halloween-dukke
Derfor ringede de tre unge kvinder straks til alarmcentralen. Men herfra lød svaret, at alarmcentralen allerede havde fået flere opkald, og der var blot tale om en dukke, som var sat op i anledning af Halloween.

Derudover fik tre gymnasieelever at vide, at 'de jo bare kunne røre ved ham', hvis de var i tvivl.

- Da jeg står tæt på, siger jeg (til operatøren hos alarmcentralen, red.), at jeg ikke kan få mig selv til at røre ved ham, og at jeg er utrolig bange. Jeg er ikke i tvivl om, at det er et menneske, fortæller Pernille Sundwall lokalavisen Hillerødposten.

Bløde læber og dyrt ur
Da de alligevel fik grebet en pind og forsøgte at løfte 'dukkens' arm, blev deres frygt forstærket. Armen var meget tung, og omkring håndleddet sad et dyrt ur.

De gik tættere på og så, at håret var sat, og da de rørte hans læber, var der ikke længere den mindste tvivl. Munden var blød, og der var ikke tale om en dukke.

Pernille Sundwalls veninde greb telefonen og ringede alarmcentralen op igen. Men heller ikke denne gang blev der sendt politi eller ambulance til stedet.

'Vi blev holdt for nar'
Først, da en flok Natteravne ankom til stedet og ringede igen, rykkede politiet ud. Det viste sig hurtigt, at der var tale om en 23-årig mand..

- Jeg har en følelse af at være blevet holdt for nar. Vi ringede adskillige gange til alarmcentralen, uden at de ville reagere. Det er ikke i orden, at sådan noget kan ske, siger Pernille Sundwall til Hillerødposten.

Se også: Politiet troede lig var Halloween-dukke: Ulykkeligt og ærgerligt

Ved du noget? Så send en mail til 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

1 af 2 (Foto: John Jessen Hansen/Hillerødposten)
2 af 2 Der er lagt blomster ved hegnet, hvor en mand blev fundet død. (Foto: John Jessen Hansen/Hillerødposten)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere