Politi jagter bevæbnet røver

En røver truede sig tirsdag aften til penge i et posthus på Finsensvej på Frederiksberg i København

En gerningsmand, der talte gebrokkent engelsk, begik tirsdag aften røveri mod dette posthus på Finsensvej i København (Foto: Google Maps)
En gerningsmand, der talte gebrokkent engelsk, begik tirsdag aften røveri mod dette posthus på Finsensvej i København (Foto: Google Maps)

- Give me the money.

Sådan lød den kontante ordre fra den røver, der tirsdag aften kl. 17.55 truede sig til et pengebeløb i et posthus på Frederiksberg i København. Det fortæller Kenneth Jensen, central efterforskningsleder ved Københavns Politi, til Ekstra Bladet.

- En mand kommer ind på posthuset og forlanger penge. I hånden har han en pistollignende genstand, siger Kenneth Jensen.

Gerningsmanden tog selv penge fra kassen, som han puttede i en taske og stak af. Røveren tog flugten på Finsensvej til Wilkensvej, hvor politiet indtil videre har tabt sporet.

- Vi er stadig på stedet, og hundene er ude at søge, forklarer efterforskningslederen.

Talte dårligt engelsk
Ifølge efterforskningslederen er gerningsmanden cirka 25 år, almindelig af bygning, 175-180 cm høj mand og formentlig udlænding, da han råbte og talte gebrokkent engelsk under røveriet.

Røveren var iført en sort hættetrøje, sorte bukser med tre hvide striber, mørke kondisko og en grøn kasket. For munden havde han en sort halsedisse.

Hvis du har set røveren, eller du har andre oplysninger i sagen, kan du kontakte Københavns Politi på tlf. 114.

Ved du noget? Så send en mail til 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere