Glubsk muskelhund aflives efter drama i Aalborg

Torsdag i sidste uge gik to muskelhunde amok i Aalborg. Politiet skød den ene hund på stedet, og nu skal den anden aflives

Nordjyllands Politi rykkede torsdag i sidste uge ud til området Ved Dammen nær AaB's træningsanlæg i det østlige Aalborg, hvor to muskelhunde spredte skræk og rædsel.

Se også: Politiet skyder glubsk muskelhund

Politiet blev opmærksom på de to hunde, da en mand ringede og fortalte, at han blev jagtet af dem. Begge hunde var særdeles aggressive, og da en betjent fik den ene hund på skudhold, tog han ingen chancer.

- Vi afspærrede området, hvor mange børn var på vej til skole. Da vi fik chancen, skød vi den ene, hvorefter den anden faldt fuldstændig til ro, sagde vagtchef ved Nordjyllands Politi Per Vagn Nielsen til Ekstra Bladet.

Se også: Roses hunde overfaldet af kamphunde: 'Der var blod over det hele'

Aggressiv kamphund
Den anden muskelhund blev taget med til et internat, og siden har politiet forsøgt at finde ud af, hvem der ejer hundene. Hundene var hverken udstyret med chip eller halsbånd, og da det ikke er lykkedes at finde ejeren, har Nordjyllands Politi nu besluttet at aflive hunden.

Vicepolitikommissær Heine Hansen fra Nordjyllands Politi fortæller til Nordjyske Stiftstidende, at muskelhunden skal aflives, fordi den har været aggressiv, og fordi der er tale om en "kamphunderace".

Se også: Konfrontation med kamphunde-ejer: 'Hundene er væk'

Flere hundeeksperter har ifølge Nordjyske Stiftstidende skønnet, at begge hunde var af en Amstaff-lignende blandingsrace.

Vagthund Hunde-ejere: Loven er for stram Hunde-ejere: Loven er for stram

Nordjyllands Politi har fået flere tip om, hvem der kunne eje de to muskelhunde, men vedkommende ville ikke kendes ved dem.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere