Tre fodboldfans fængslet efter CL-brag

Tre udlændinge er blevet varetægtsfængslet efter tirsdagens Champions League-opgør mellem FCK og Galatasaray

Det gik hedt for sig på tribunerne tirsdag aften. Nu er tre personer varetægtsfængslet med sigtelser for vold og trusler. (PRIVATFOTO)
Det gik hedt for sig på tribunerne tirsdag aften. Nu er tre personer varetægtsfængslet med sigtelser for vold og trusler. (PRIVATFOTO)

Den særdeles festlige tirsdag aften for FCK's tilhængere blev en anelse for festlig for flere tilhængere af gæstende Galatasaray, der blandt andet kom i internt slagsmål under og efter kampen i Parken.

Se også: Tyrkiske fans tævede løs på hinanden

Tumulten på tribunen og uden for Parken har nu ført til, at to mænd fra Tyrkiet og en enkelt hollandsk statsborger ufrivilligt har fået forlænget deres ophold i Danmark efter gårsdagens Champions League-opgør.

Se også: Voldelige tyrkere kommer næppe hjem i dag

De er nemlig alle tre blevet varetægtsfængslet i 13 dage, efter at de ifølge politiets sigtelse på hver deres måde har været til fare for andre under og efter kampen. Alle tre har i dagens løb været fremstillet i grundlovsforhør i Københavns Byret, hvor retten har fundet argument for at tilbageholde alle tre personer.

En af de anholdte, en 20-årig mand fra Tyrkiet, er blevet sigtet for at have slået en kontrollør i ansigtet, mens hans 22-årige landsmand er sigtet for at have truet to kontrollører med et tændt romerlys uden for Parken efter kampen.

Se også: 70 ødelagte sæder i Parken

Den 21-årige hollandske statsborger, der også er blevet varetægtsfængslet, er sigtet for at slå en kontrollør i ansigtet med en én meter lang flagstang, så kontrolløren fik et rødt mærke under øjet og en rift på halsen.

Alle tre sigtede bekræfter, at de har været til fodbold i Parken, men de nægter sig alle skyldige.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere