27-årig fængslet for knivoverfald på nybagt bilejer

Kvinde stukket i hånden med kniv efter at have vundet bil. 27-årig tidligere straffet varetægtsfængslet

En 27-årig mand er i dag blevet varetægtsfængslet for et tilsyneladende umotiveret knivoverfald på en kvinde klokken 21.15 i går aftes. Overfaldet fandt sted på Hans Knudsens Plads på Østerbro i København.

Se også: Kvinde stukket med kniv på Østerbro i København

Kvinden pådrog sig et fire-fem centimeter bredt og to-tre centimeter åbent sår til knoglen med fem-syv overskårne sener til følge i forbindelse med overfaldet.

Den anholdte og nu sigtede nægtede sig skyldig, og på grund af anholdtes psykiske tilstand, ønskede han ikke at udtale sig i retten, hvor han til formiddag blev fremstillet i grundlovsforhør.

Anklageren forklarede i retten, at den 27-årige formodede gerningsmand havde været oppe at slås, og herunder blev han skubbet ud på kørebanen.

Offer havde netop vundet bil
Knivofret, hendes mand og søn kom kørende i deres nye bil, som kvinden havde vundet, og da de kørte forbi den nu fængslede, blev der slået eller sparket på bilen.

Ifølge fremlæggelsen i retten steg kvinden derpå ud for at se, om der var sket noget med bilen, og den anholdte stak hende herefter helt umotiveret i hånden med en fiske- eller jagtkniv.

Tilstedeværende havde herefter overfaldet anholdte, og der var blandt andet blevet sagt, at man ikke stikker en kvinde med kniv.

Den sigtede 27-årige er foreløbig varetægtsfængslet i 27 dage. Da han er tidligere straffet, risikerer han op til ni års fængsel for overfaldet.

Se også: Kvinde overfaldet af kniv-mand

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere