Omstridt rockeradresse har været bandehus i årevis

- Det er fuldstændig uacceptabelt, siger Gladsaxe-borgmester om at Satudarah MC vil etablere sig i en villa tæt på en børnehave i Bagsværd. Huset har tidligere huset en omstridt bande

Huset på Laurentsvej i Bagsværd blev ransaget i maj - det skete i forbindelse med en større politiaktion rettet mod rocker- og bandemiljøet.(Foto: Keneth Meyer)
Huset på Laurentsvej i Bagsværd blev ransaget i maj - det skete i forbindelse med en større politiaktion rettet mod rocker- og bandemiljøet.(Foto: Keneth Meyer)

Siden i går har et rødt mustenshus i Bagsværd nord for København været i orkanens øje, fordi stedet bliver hjemsted for den første danske afdeling af rockerklubben Satudarah MC.

Men selv om der nu kommer rockerfarver på huset, er adressen langt fra ukendt hos politiet.

Se også: Tidligere HA-veteran melder sig hos Satudarah MC

- Vi har holdt øje med stedet et par år, siger Carsten Jansson, efterforskningschef, Vestegnens Politi, til Ekstra Bladet.

Se også: Bandeaktion i Værebro: Fem skarpladte pistoler fundet og Se også: Politiet: Bander har våben i puljer klar



Krimi Her bor rockerne i Danmark

Her har en bandegruppering med rødder i Værebro-bebyggelsen frem til nu haft base. Dele af den gruppering er ifølge Ekstra Bladets oplysninger rykket over i den danske Satudarah afdeling.

Jagtede gerningmændtil drabsforsøg

- Vi har været det flere gange og gennemført ransagninger. Her er der ved flere lejligheder fundet våben, siger Jansson.

Vagthund Hollændere fra helvede

I weekenden lægges der op til stor fest på adressen.

- Vi kan konstatere, at der foregår festforberedelser. Blandt andet har de sat telte op. Der har før været holdt fester der. Men det kunne godt se ud som om, det er en åbningsfest, de skal holde her i weekenden, siger Carsten Jannson.

1 af 2 I marts blev flere personer anholdt i huset, der ligger i et industrikvarter i Bagsværd.(Foto: Kenneth Meyer)
2 af 2 Huset på Laurentsvej i Bagsværd blev ransaget i maj - det skete i forbindelse med en større politiaktion rettet mod rocker- og bandemiljøet.(Foto: Keneth Meyer)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere