TV: Alle ville se levende begravet mand

Vi har samlet nogle af ugens mest interessant videoer, der har været bragt her på Ekstra Bladet

Ugen er næsten slut, og her giver vi dig et overblik over nogle af de mest interessante tv-klip, der ramte Ekstra Bladet i denne uge.

Se dem ved at trykke 'Næste' på afspilleren herover, eller læs en kort beskrivelse her:

Statsministerkandidat, Venstre-formand og luksus-elsker Lars Løkke Rasmussen svarede på spørgsmål om sin dyre Skoda, der i denne uge kom på forsiden af Ekstra Bladet.

Se også: Løkke ankom i firmabilen: Alt er i orden

En mere uhyggelig historie handler om en brasiliansk kvinde, der fik sig et enormt chok, da hun opdagede at en mand var blevet levende begravet. Det viste sig at være en rådhus-ansat, der var kommet på dårlig fod med en gruppe kriminelle.

Se også: TV: Chok på kirkegården: Finder mand levende begravet

Og så fik Danmark besøg af en højtplaceret rocker fra gruppen Satudarah MC. Den hollandske rockergruppe har nemlig etableret en dansk afdeling, der har åbnet et klubhus tæt ved Bagsværd. Ekstra Bladet talte med rockerbossen:

Se også: Hollandske toprockere med til åbningsfest

Karatemester og kogebogsforfatter Nanette Madsen viser nogle vilde tricks, og forklarer, hvorfor noget så uskyldigt som æg faktisk er aldeles sexede:

Se også: TV: Derfor er æg sexede

Borgmesteren i Toronto, Rob Ford, måtte gå til bekendelse overfor pressen, og indrømme, at han rent faktisk har røget crack-kokain i det han selv beskriver som en ordenlig brandert. Han fortsætter dog på posten, indtil der er valg næste år

Politik - 5. nov. 2013 - kl. 20:14 TV: Nu indrømmer borgmester: Jeg røg crack

Se mange flere tv-klip på ekstrabladet.dk/TV - God weekend!

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere