Tøfting og søn anholdt efter bytur

Den tidligere fodboldspiller Stig Tøfting blev lørdag anholdt sammen med sin papsøn Nick Tristan efter en episode på cocktailbaren Zenza i Aarhus

Ekstra Bladet har været i kontakt med Stig Tøfting, der bekræfter, at han og Nick Tristan er blevet anholdt og har tilbragt natten i fængsel. Derudover har han ingen kommentarer til sagen. (Arkivfoto: Anthon Unger)
Ekstra Bladet har været i kontakt med Stig Tøfting, der bekræfter, at han og Nick Tristan er blevet anholdt og har tilbragt natten i fængsel. Derudover har han ingen kommentarer til sagen. (Arkivfoto: Anthon Unger)

Stig Tøfting er blevet anholdt af politiet efter en bytur.

Det skete natten til lørdag, hvor han selv og hans papsøn Nick Tristan havde været på cocktailbaren Zenza i Aarhus.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Stig Tøfting, der bekræfter, at han og Nick Tristan er blevet anholdt og har tilbragt natten i fængsel. Derudover har han ingen kommentarer til sagen.

Et øjenvidne beretter til Ekstra Bladet, at det var papsønnen Nick, der var kernen i episoden. Ved totiden natten til lørdag kom han uden for cocktailbaren i klammeri med en dørmand, og der opstod tumult. Flere dørmænd blev tilkaldt, og situationen eskalerede.

Nick Tristan tog derefter flugten, men blev kort derfra - på det centralt beliggende Fredens Torv - indhentet af flere dørmænd. De foretog under stor tumult en civil anholdelse, hvor de korporligt fik lagt ham ned og påført ham håndjern.

Politiet ankom, og det gjorde Stig Tøfting også. Han brokkede sig over dørmændenes brutalitet, og der opstod en ny, tilspidset situation. Derefter blev også Stig Tøfting anholdt.

Vagtchefen for Østjyllands Politi bekræfter over for Ekstra Bladet, at der i pågældende tidsrum har været foretaget anholdelser af to personer på Fredens Torv, men ønsker i øvrigt ikke at uddybe nogen forhold i sagen.

44-årige Stig Tøfting er en gammel kending af politiet. Tøfting har flere gange været anmeldt for vold og er i to tilfælde blevet dømt. Blandt andet efter en episode på Café Ketchup i København, hvor han festede med det danske landshold.

Var du vidne til episoden natten til lørdag: skriv til 1224@eb.dk

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere