Muligt drab: Kvinde fundet død

En 43-årig kvinde er fundet død under mystiske omstændigheder i Viby. Hendes mand er anholdt

Den døde kvindes mand blev anholdt og ført væk i en DNA-beskyttende dragt ved bopælen i Viby. (Foto: Alarm112Danmark/Benny Lind).
Den døde kvindes mand blev anholdt og ført væk i en DNA-beskyttende dragt ved bopælen i Viby. (Foto: Alarm112Danmark/Benny Lind).

En 43-årig kvinde blev klokken 13.20 fundet død under så mystiske omstændigheder i Aarhus-forstaden Viby, at dødsfaldet efterforskes som et muligt drab.

Hendes mand er anholdt og ført bort af politiet

Efterforskningsleder Lars Jung, Østjyllands Politi, der lige nu befinder sig på det mulige drabssted på Uffesvej 5 i Viby, fortæller til Ekstra Bladets medarbejder på stedet, at fundet af den døde kvinde blev gjort af nogle håndværkere, der var i gang med noget arbejde i den opgang i det tæt-lave byggeri, hvor kvinden bor.

Netop som de havde fundet kvinden, og inden politiet var nået frem, dukkede manden op. Politiet vurderede dødsfaldet som umiddelbart uforklarligt og efterforskede det straks som et muligt drab. Hvordan manden har påkaldt sig en mistanke er ikke oplyst.

Ekstra Bladet erfarer, at der er tale om et alkolhol- og misbrugsmiljø. Det har efterforskningslederen hverken villet be- eller afkræfte. Men han fortæller, at det ikke er synlige tegn på drab, der får politiet til at holde den mulighed åben.

- Der var ingen tegn på vold eller blodspor på kvinden eller omkring hende, siger Lars Jung til Ekstra Bladet.

Teknikere og retsmedicinere er lige nu i gang med at undersøge lejligheden.

Ifølge folk i nabolaget, Ekstra Bladet har talt med, har der tidligere været uro omkring parrets lejlighed.

SIDSTE: Selv om politiet efterforsker dødsfaldet som drab, så har Østjyllands Politi netop meddelt via Ritzaus, at der ikke er noget, der tyder på, en forbrydelse har fundet sted.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere